Middelharnis - Aan de Zernikeweg in Middelharnis zit een geweldige tweedehands kledingwinkel, voor jong en oud. Voor wie er nog niet is wezen kijken: een echte "must"! Er zijn diverse merken te vinden, maar ook schone, zeer nette, merkloze kleding hangt klaar. Alles is in mooie staat en te koop tegen lage prijzen. In de winkel staan twee enthousiaste dames die u graag willen helpen: "Hartelijk welkom, kom zeker langs. Shop een leuke outfit met een lekker bakje koffie erbij!" Lees hieronder de openingstijden.

"Welkom bij 'T Gooische Hoekje. Je kunt hier al vanaf 50 cent kleding kopen en het ziet er ook nog eens als nieuw uit (waaronder Tommy Hilfiger en Burberry). Ook zijn er hippe armbanden en horloges binnengekomen en voor tienermeiden ondergoed in leuke kleurtjes!"

Openingstijden:

Woensdag open van 09:30 - 11:30 uur.

Donderdag open van 18:00 - 20:00 uur.

Vrijdag open van 10:00 - 15:00 uur.

Zaterdag open van 11:00 - 14:00 uur.

Zondag, maandag en dinsdag gesloten.

Praktische gegevens:

Adres: Zernikeweg 51, 3241 MG, Middelharnis.

Bekijk HIER de facebookpagina en stuur een berichtje, of bel via tel. 06 44779266 voor meer informatie. Er is (nog) geen mogelijkheid tot pinnen, betaling moet contant gedaan worden.

Dit is een betaalde advertorial. Ook goed, veel én voordelig gezien worden? Stuur een mailtje voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte naar info@koolemediaservice.nl.