Goeree Overflakkee - In het pinksterweekeinde werd de Roparun 2017 gelopen, waarmee geld werd opgehaald voor mensen met kanker onder het motto 'Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven'. Op vrijdag 23 juni 2017 is de slotavond van de Roparun en deze wordt live uitgezonden via RoparunRadio op RTV SLOGO. Lees hieronder de frequenties of bekijk de lokale televisie via de livestream en luister daar mee.

Elk jaar wordt de Roparun afgesloten met de Slotavond in Alcazar Events in Puttershoek. Op deze avond wordt het totaalbedrag van de Roparun bekend gemaakt en worden de drie teams met de hoogste opbrengst en de zes teams die een prijs hebben gewonnen naar aanleiding van hun gelopen snelheid in het zonnetje gezet. Het is een feestelijke avond die afgewisseld word met optredens van diverse artiesten. RoparunRadio doet live verslag van deze slotavond vanaf 19:00 uur en is te beluisteren op RTV SLOGO.

RTV SLOGO zend 24 uur per dag uit via de etherfrequentie FM 105.6 (west) & 105.9 (oost), digitaal UPC kanaal 915/KPN 782 en op de analoge kabel 105.9 MHz. De TV uitzending zijn te bekijken op kanaal 67+ (analoog Ziggo), kanaal 36 (digitaal Ziggo) en kanaal 322 (digitaal KPN). De uitzendingen zijn ook te volgen via de livestream op rtvslogo.nl.

Meer informatie over de Roparun en Roparunradio is na te lezen op roparunradio.nl.