Ouddorp - Om de jongeren van Ouddorp een eigen plek te bieden, stond er tot de zomer van 2014 op de hoek bij de Dorpstienden en basisschool De Westhoek een Jongeren Ontmoetingsplaats (JOP). Dit is een gelegenheid voor de jeugd om elkaar te ontmoeten. In verband met het herinrichtingsproject voor de Dorpstienden is deze JOP in 2014 (tijdelijk) verwijderd. Bij de afronding van de herinrichting van het parkeerterrein op de Dorpstienden is gebleken dat er bij de jeugd op dat moment geen behoefte voor een eigen plek meer was. De JOP is daarom toen niet teruggeplaatst. Inmiddels is duidelijk geworden dat de behoefte aan een eigen plek voor de jongeren in Ouddorp weer is ontstaan. De gemeente Goeree-Overflakkee organiseert daarom een interactieve bijeenkomst. Lees hieronder meer.

De interactieve bijeenkomst gaat over het voornemen van het college om de JOP (voorlopig) op dezelfde locatie terug te plaatsen. Inwoners van Ouddorp (en andere belanghebbenden) zijn welkom op woensdagavond 31 mei in Zalencentrum Dorpstienden.

Datum: woensdag 31 mei 2017
Aanvang: 20:00 uur (inloop vanaf 19:30 uur)
Einde: omstreeks 21:30 uur
Locatie: Zalencentrum Dorpstienden, Dorpstienden 4, 3253 AS Ouddorp

Tijdens de bijeenkomst zijn – naast de direct omwonenden – de burgemeester, betrokken gemeenteambtenaren, medewerkers van Jongerenwerk en de politie aanwezig.

Indien u vragen heeft naar aanleiding van dit bericht kunt u contact opnemen met Bert Brand, senior beleidsadviseur communicatie Goeree-Overflakkee, via het algemene telefoonnummer 14 0187 of per e-mail: b.brand@goeree-overflakkee.nl.

Bron gemeente Goeree-Overflakkee