Middelharnis - Rondom Hemelvaartsdag en Pinksteren zijn er enkele wijzigingen in de gemeentelijke dienstverlening. Bekijk hieronder de gewijzigde openstelling van het gemeentehuis, de milieustraten en het Streekarchief. Ook de gewijzigde afvalinzameling vind u hieronder.

Gewijzigde openstelling gemeentehuis, milieustraten en Streekarchief

Op Hemelvaartsdag (donderdag 25 mei) en vrijdag 26 mei 2017 zijn het gemeentehuis en het Streekarchief gesloten. De milieustraten zijn op Hemelvaartsdag gesloten. Op vrijdag 26 mei en op zaterdag 27 mei zijn de milieustraten volgens de gebruikelijke tijden geopend. Op zaterdag 3 juni is de publieksbalie in het gemeentehuis volgens de gebruikelijke tijden geopend. Op Tweede Pinksterdag (maandag 5 juni) zijn het gemeentehuis, de milieustraten en het Streekarchief gesloten.

Kijk voor actuele openingstijden van het gemeentehuis, de milieustraten en het Streekarchief op de website van de gemeente.

Gewijzigde afvalinzameling

De ophaalroute van Hemelvaartsdag (donderdag 25 mei) voor huishoudelijk afval wordt op zaterdag 27 mei gereden. De gemeente verzoekt inwoners van Nieuwe-Tonge, Oude-Tonge en Stad aan ’t Haringvliet om de groene containers op zaterdag vóór 07.00 uur aan de straat te zetten. De ophaalroute van Tweede Pinksterdag (maandag 5 juni) wordt al op zaterdag 3 juni gereden. De gemeente verzoekt inwoners van Stellendam, Goedereede en Ouddorp om de groene containers op zaterdag vóór 07.00 uur aan de straat te zetten.

Voor vragen over niet geleegde containers kunt u contact opnemen met Van Gansewinkel via telefoonnummer 0800 354 50 00.

Calamiteiten en spoedeisende jeugdhulpkwesties

Bij calamiteiten, waarvoor de buitendienst ingeschakeld moet worden, kan men (buiten de openingstijden van het gemeentehuis) bellen met de calamiteitentelefoon: (0187) 47 53 35. Bij spoedeisende jeugdhulpkwesties kan men (buiten de openingstijden van het gemeentehuis) bellen met het crisisinterventieteam: 010 233 00 00.

Online dienstverlening

Veel informatie over producten en diensten van de gemeente is te vinden op de website. Inwoners kunnen ook een vraag stellen per mail. Deze vraag wordt dan zo spoedig mogelijk beantwoord.