Sommelsdijk - Iedere vorm van winkeldiefstal, agressieve klanten of cybercrime is onacceptabel. Daarom organiseert de gemeente Goeree-Overflakkee samen met de politie en het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) een gratis preventiebijeenkomst ‘Laat je niet overvallen’. Tijdens deze bijeenkomst op woensdag 7 juni 2017 in Recreatiecentrum De Staver leren ondernemers en hun medewerkers wat zij zelf kunnen doen om het risico op criminaliteit te verkleinen. Lees hieronder meer over het aanmelden (tot 31 mei) en bekijk het programma.

Winkeldiefstal, geweld, agressie en cybercrime hebben een grote impact op ondernemers en medewerkers die het overkomt. Niet alleen financieel, maar ook emotioneel. Preventieve maatregelen helpen om dergelijke situaties te voorkomen. Bijvoorbeeld organisatorische maatregelen (gezamenlijk openen en sluiten, duidelijke huisregels en het stimuleren van pinbetalingen), technische en bouwkundige maatregelen (camera’s of een afroombox) en maatregelen tegen vormen van cybercrime.

Preventiebijeenkomst ‘Laat je niet overvallen’

De gemeente Goeree-Overflakkee organiseert samen met de politie en het Centrum voor Criminaliteitspreventie een gratis preventiebijeenkomst voor ondernemers en hun medewerkers (detailhandel en daghoreca) ‘Laat je niet overvallen’. Deze bijeenkomst vindt plaats op woensdag 7 juni in Recreatiecentrum De Staver (Het Prieel), Olympiaweg 32 in Sommelsdijk.

Programma

18.30 uur Ontvangst met koffie en thee

18.45 uur Opening door burgemeester Ada Grootenboer-Dubbelman
19.00 uur Presentatie politie

19.15 uur Start workshop 1 ‘Afrekenen met winkeldiefstal en agressie’ (met acteur)

20.15 uur Pauze

20.30 uur Start workshop 2 ‘Voorkom cybercrime’

21.30 uur Napraten en een drankje

22.00 uur Einde.

Aanmelden en meer informatie
Voor meer informatie over de bijeenkomst kunt u contact opnemen met bedrijfscontactfunctionaris Cindy Hakkenbrak via c.hakkenbrak@goeree-overflakkee.nl of telefonisch via 14 0187. Aanmelden is mogelijk tot woensdag 31 mei 2017 via laatjenietovervallen.nl.