Middelharnis - Op donderdag 27 april 2017 is het weer Koningsdag, traditiegetrouw organiseert AV Flakkee de Omloop van Menheerse, dit jaar alweer voor de 42e keer. Na jaren van stijgende deelname is de organisatie voornemens om er opnieuw een schitterende editie van te maken! Het startschot zal om 10:30 uur klinken onder aan d’n Diek ter hoogte van het Diekhuus. In het Diekhuus is er tussen 08:45-10:00 uur gelegenheid tot na-inschrijven. Voorinschrijven kan t/m 22 april via deze link, voor €5,00 ligt uw startnummer dan klaar, na-inschrijven kost €7,00. Betalen dient bij afhalen van het startnummer te gebeuren. Voor iedere deelnemer is er een attentie. In de Technische School is er gelegenheid tot omkleden, helaas niet meer tot douchen.

Voor de snelste deelnemers in de categorieën jeugd, senioren en veteranen zijn prijzen ter beschikking. Het parcoursrecord staat op naam van Wim Padmos, in 2000 won hij in 21.14. Bij de dames staat het record op naam van Laurey van den Berge, zij liep in 2014 24.04. De Flakkeese atleten zullen op volle sterkte vertegenwoordigd zijn en zij proberen uiteraard de winst op eigen bodem te houden. Kan Maikel Peeman opnieuw winnen of wordt het iemand anders? De route is 6,8km en gaat om de dorpskernen van Middelharnis en Sommelsdijk.

De Start-Runners zullen deze dag de kroon op het werk zetten, zij hebben gedurende twaalf weken getraind onder begeleiding van de trainers van AV Flakkee en zijn volledig klaar om de Omloop tot een goed einde te brengen. De prijsuitreiking zal om 11.30 plaatsvinden op het Diekhuusplein. Voor meer informatie, kijk op www.avflakkee.nl.