Ouddorp/Sommelsdijk - In samenwerking met het Streekmuseum Goeree-Overflakkee organiseert het RTM-museum een complete dagtocht op de donderdagen 6, 13 juli en 3 augustus 2017. Een uitgebreid bezoek aan het Streekmuseum van Goeree-Overflakkee en het RTM-museum met een stoomtram-rit maken hiervan deel uit. Lees hieronder snel verder.

De ontvangst in het Streekmuseum is met koffie en grootmoeders appeltaart. Daarna is er een rondleiding met levende geschiedenis. Proef en beleef op verrassende wijze het leven van begin 1900. Na het museumbezoek wordt er een eenvoudige lunch geserveerd in het schuttersgebouw De Doele. Vervolgens rijdt de RTM-museumbus naar het RTM-museum op de kop van Goeree voor een bezoek aan dat museum en een stoomtram-rit.

De museum-bus vertrekt ’s morgens om 09:00 uur vanaf Busstation Heinenoord en rijdt langs diverse opstapplaatsen (A29 Numandsdorp, A59 Schaapsweg, Oude-Tonge, Nieuwe-Tonge) naar het Streekmuseum in Sommelsdijk. Op de terugweg worden dezelfde opstapplaatsen aangedaan. De prijs van deze dagtocht is slechts €44,00 per persoon, alles inbegrepen.

Inschrijven voor een van deze dagtochten, graag per mail anders telefonisch via: 06-20082503.

Voor meer informatie over opstapplaatsen en tijden:

rtm-ouddorp.nl

streekmuseum.nl.