Den Bommel - Donderdagmiddag 2 december 2010 iets na 14:30 uur werd de brandweer te hulp geroepen voor middelbrand aan de Molendijk te Den Bommel. Bij het mesthandelbedrijf aldaar sloegen de vlammen al snel uit het dak van een grote paardenschuur. De brandweer Den Bommel, Stad aan't Haringvliet, Ooltgensplaat en andere hulpverleningsvoertuigen kwamen ter plaatse, al snel werd er grote brand van gemaakt. Tevens kwamen er ambulances ter plaatse.
De brandweer liet 17:15 uur weten dat de brand geblust is. Er is één schuur ingestort als gevolg van de brand. Een andere schuur en de naastgelegen woning zijn gespaard gebleven.

Uit metingen is gebleken dat er geen asbest is vrijgekomen. Er is dus geen gevaar voor de volksgezondheid.

Eén persoon heeft geprobeerd de paarden te redden en heeft daardoor brandwonden opgelopen aan de handen. Verder heeft zij rook ingeademd. Zij is naar het ziekenhuis vervoerd ter behandeling. Ook is er één paard omgekomen, de andere paarden zijn overgebracht naar andere stallen.

De burgemeester heeft laten weten dat hij meeleeft met de getroffen familie.

Update 03-12-2010
De brandweer is in de nacht van donderdag op vrijdag en op vrijdagochtend nogmaals uitgerukt naar het mesthandelbedrijf omdat het vuur weer oplaaide.