Zaterdag 16 januari 2016, om 16.00 uur vindt de nieuwjaarshappening van vereniging KunstPlus plaats, niet zoals eerder vemeldt bij Atelier Havenhoofd 1 is, maar in de galerie van KunstPlus, Dabbehof 40 te Oude Tonge. Vol trots en verheugd deelt de organisatie u mee, dat naast de opening van de expositie met kunstwerken van Renate van Opdorp, het voordragen van gedichten door De Reizende Dichters en de boekpresentatie van Els Huurman, er nóg een spectaculairder muzikaal optreden gaat plaatsvinden: de zeer getalenteerde en muzikale Kizzy komt optreden deze middag.

"Kizzy is singer-songwriter, presentatrice, actrice en dichteres. Ze studeerde af aan het conservatorium Berklee College of Music in Boston. Ze presenteerde live evenementen en TV programma's op de Antillen, in Nederland, en in de Verenigde Staten waar ze elf jaar woonde en optrad met artiesten als Steven Tyler van Aerosmith en Glenn Close. Ze trad op voor o.a president Bill Clinton maar de meest recente hoogtepunt in haar carrière in Nederland is dat ze vorig jaar werd uitgenodigd om haar gedicht 'Supervrouwen' voor te dragen en te zingen voor Koningin Maxima.

"Jullie komen toch zeker allemaal een kijkje nemen, op zaterdag 16 januari. De middag begint om 16.00 uur. Wij kijken er enorm naar uit..."