Sport

11 Aug

Word fit, heb plezier en dans! -Petra Hoek

Goeree-Overflakkee - Ben je op zoek naar een leuke en effectieve manier om fit te worden? Wil je je workout-routine mixen met ritme, kracht en stijl? Of wil je graag leren dansen? Van 28 augustus tot en met 6 september 2024 verzorgt Petra Hoek in sport- en recreatiecentrum De Staver in Sommelsdijk weer open lessen Streetdance , Zumba , Piloxing , Salsa en Salsa Ladies Styling. Ook zijn er lessen in Ooltgensplaat. Lees meer >>

Petra: “Je bent deze zomer weer van harte welkom bij de open lessen Streetdance , Zumba , Piloxing , Salsa en Salsa Ladies Styling in Sommelsdijk. Op 29 augustus en 5 september dit jaar zijn er ook weer open lessen Streetdance in ’t Centrum in Ooltgensplaat. Ontdek zelf welke les het beste bij jou past! Sluit je aan bij een groep gelijkgestemde mensen die net als jij willen werken aan hun fitheid en samen plezier hebben.”

Dans- en fitnessdocent Petra Hoek gaat ervoor zorgen dat jij het beste uit jezelf haalt èn met een glimlach de les verlaat.

Meer informatie

Voor het lesrooster van de Dans je fit- open lessen kun je kijken op de website van Petra Hoek. Bel voor contact met tel. 06-22168161 of doe een mailtje naar: info@petrahoek.nl.

“Word fit, heb plezier en dans, ik zie je graag!”-Petra Hoek.