Actueel

23 Aug

Salsa en Salsa Ladies Styling bij Petra Hoek

Sommelsdijk - In september 2024 starten er in Sport- en Recreatiecentrum De Staver in Sommelsdijk, onder de bezielende leiding van ervaren danslerares Petra Hoek, weer cursussen Salsa en Salsa Ladies Styling. Petra heet je van harte welkom om mee te komen genieten en je leven te verrijken op gebied van dans: “Er zijn gratis proeflessen op vrijdag 6 september. De cursussen starten op 13 september aanstaande.” Lees meer >>

  • Salsa 

Ervaar de passie en energie van deze populaire Latin dans. Leer passen en figuren, werk aan je techniek en geniet van het plezier van dansen met een partner.

  • Salsa Ladies Styling

Ontwikkel stijl, elegantie en zelfvertrouwen met Salsa Ladies Styling. Deze lessen richten zich op de fijne kneepjes van de Salsa, met speciale aandacht voor houding, gratie en zelfexpressie. Voel je als een echte diva op de dansvloer!

Gratis proeflessen

Er zijn gratis proeflessenop vrijdag 6 september (19:00 uur Salsa Ladies Styling , 20:00 uur Salsa voor gevorderden, 21:00 uur Salsa -niveau intermediate. De cursussen starten op 13 september 2024 in de Staver in Sommelsdijk (Olympiaweg 32).

Aanmelden

Meld je aan en mis deze kans niet om je leven te verrijken met het plezier van Salsa of Salsa Ladies Styling. Ook voor zumba , piloxing en streetdance kun je bij dansschool Petra Hoek terecht.

Bekijk het volledige lesrooster op www.petrahoek.nl

Contact

Neem contact op via tel. 06-22168161 of doe een mailtje naar: info@petrahoek.nl

“Let's dance together!” – Petra Hoek.