Raadsleden van Trots op Goeree-Overflakkee schenken entreekaartjes aan Charity Re-use om kinderen hart onder de riem te steken

Goeree-Overflakkee - Niet ieder kind heeft straks als ze weer terugkeren op school verhalen van een leuke vakantie of uitjes die ze ondernomen hebben te vertellen aan hun vriendjes en vriendinnetjes. De raadsleden van Trots op Goeree-Overflakkee willen deze groep kinderen graag een hart onder de riem steken. Ze hebben daarom contact gezocht met Charity Re-Use om iets voor deze groep kinderen te doen.

Thomas, Mayke en Jos van Trots op Goeree-Overflakkee hebben diverse entreekaarten aangeschaft, om deze kinderen de leuke uitjes van Goeree-Overflakkee aan te bieden.

Ze kunnen naar Ouddorp Duin om te minigolfen, of naar zeehondencentrum Aseal in Stellendam, of naar FaunaparkFlakkee te Nieuwe-Tonge, uitgeroepen door de ANWB als brons winnaar van leukste uitje Zuid-Holland.

De kaartjes zullen door Charity Re-Use verdeeld worden, zodat ze goed terechtkomen.

Trots op Goeree-Overflakkee is iedereen dankbaar voor de medewerking.

Mocht u ook geïnteresseerd zijn ergens een steentje aan bij te dragen kijk dan eens op www.goedvoorgoed.nl/help-ons-helpen/ of neem contact op over de mogelijkheden.