OBS haalt €1000 op voor project Titi van Faunapark Flakkee met Sponsorloop

Stad aan 't Haringvliet - De OBS  De Molenvliet uit Stad aan ‘t Haringvliet organiseerde  een succesvolle sponsorloop om geld in te zamelen voor Project Titi, een initiatief van Faunapark Flakkee. Met grote trots kondigen we aan dat de leerlingen en medewerkers samen €1000 hebben opgehaald om dit waardevolle project te ondersteunen.

Een actieve dag voor een goed doel

De sponsorloop vond plaats op het schoolterrein, waar leerlingen van alle leeftijden hun hardloopschoenen aantrokken om zoveel mogelijk rondjes te rennen. De kinderen werden gesponsord door familieleden, vrienden en buren, wat resulteerde in een geweldige opkomst en een inspirerende dag vol energie en enthousiasme.

Ondersteuning voor “Project Titi”

Faunapark Flakkee is een dierentuin die zich richt op het behoud van bedreigde diersoorten. Project Titi is een van de initiatieven, gericht op het behoud van de bedreigde pinché-apen en hun leefgebieden in Colombia. Door middel van educatie, bewustwording en acties zoals het planten van bomen, zet het park zich in voor een duurzame toekomst voor deze unieke primaten. Het park startte het project met een boeiende presentatie op school, waarbij de wethouder een stuk voorlas uit een speciaal samengesteld boekje. Dit boekje wordt verkocht om de opbrengst te gebruiken voor het planten van bomen in Colombia.

Dank aan alle deelnemers en sponsors

Faunapark Flakkee wil graag haar dank uitspreken aan alle leerlingen, ouders, leerkrachten en sponsoren die deze sponsorloop tot een groot succes hebben gemaakt. Dankzij jullie inzet en vrijgevigheid kunnen we een verschil maken voor Project Titi en bijdragen aan een betere toekomst voor de pinché-apen. Met dit bedrag kunnen er ongeveer 118 nieuwe bomen worden aan geplant !

Wilt u meer weten over “project titi”, kijk voor informatie op onze website www.faunaparkflakkee.nl