Sport

22 Aug

Het hockeyseizoen gaat weer van start, kom kennis maken met HCGO!

De zomervakantie zit erop en dat betekent niet alleen dat het nieuwe schooljaar weer begint, maar ook een nieuw sportseizoen! Dat geldt ook voor Hockeyclub Goeree-Overflakkee. Na de vakantie zullen de teamtrainingen bij HCGO weer hervat worden. Tevens wordt ook het Funkey hockey op de zaterdagochtend weer opgestart, dit betreft hockey voor de allerjongste kids, waarbij op uiterst spelenderwijs kennis wordt gemaakt met sport. Bij Funkey hockey gaat het om spelenderwijs goed leren bewegen. Funkey hockey is voor alle kinderen van 3,5 tot 6 jaar oud. Lees meer >>

Hockey voor iedereen.

Het in ledenaantal behoorlijk groeiende HCGO is overigens een sportvereniging voor heel Goeree-Overflakkee, de vereniging uit Middelharnis heeft inmiddels leden uit bijna alle dorpskernen van ons eiland. Met oog op de toename van leden zijn er afgelopen seizoen diverse aanpassingen aan de HCGO accommodatie gedaan om het comfort van de spelende leden te vergroten. Zo zijn er bijvoorbeeld twee extra dugouts op het hockeyveld geplaatst. Daardoor is er meer zitruimte voor de aanwezige jeugdteams op het hockeyveld. De vereniging heeft tevens behoorlijk geïnvesteerd in trainingsmiddelen. HCGO beschikt tevens sinds afgelopen over "Skills matten" voor het succesvol geven van hockeyclinics bij de basisscholen op het eiland.

Proeflidmaatschap

Er is bij de vereniging uit Middelharnis altijd genoeg plek voor nieuwe aanmeldingen, dat geldt uiteraard voor diverse leeftijdscategorieën.  Bij de Funkeys, Junioren, Senioren dames en Recreatieve hockeyers (maandagavond) zijn nieuwe sporters altijd meer dan welkom. De eerste trainingen zijn als “proeflid” volledig vrijblijvend, na het inschrijven via www.hcgo.nl kan er diverse keren meegetraind worden om te kijken of de hockeysport bevalt.

Vanzelfsprekend is Iedereen van harte welkom om een kijkje te nemen tijdens de doordeweekse trainingen op het sportcomplex  in Middelharnis.

Meer informatie met betrekking tot de hockeyclub is te vinden op de website HCGO.nl