Actueel

14 Oct

Gratis cursus Voor ’t zelfde geld in Bibliotheek Middelharnis: praktische hulp met de financiële administratie

Middelharnis - Vanaf donderdag 24 oktober bieden DigiTaalhuis en RegioBank gezamenlijk de gratis cursus ‘Voor ’t zelfde geld’ aan in Bibliotheek Middelharnis. Deze cursus is speciaal ontwikkeld voor mensen die ondersteuning kunnen gebruiken bij het organiseren van hun geldzaken en administratie. Voor velen is het bijhouden van de boekhouding een hele klus. Dat is nóg lastiger als je brieven en rekeningen niet goed begrijpt. Het risico bestaat dat je brieven negeert of zelfs weggooit omdat er geen overzicht meer is. Dit kan juist tot financiële problemen en onzekerheid leiden. Gelukkig kan deze cursus helpen om dat te doorbreken! Lees meer >>

In acht praktische lessen leren deelnemers hoe ze weer grip kunnen krijgen op hun geldzaken. Onderwerpen die aan bod komen:

 Het ordenen van de eigen administratie

 Internetbankieren

 Omgaan met onverwachte uitgaven

 Verzekeringen

 Geld en kinderen

De lessen worden gegeven door medewerkers van de RegioBank, die de deelnemers voorzien van duidelijke uitleg en handige tips. Het doel is om iedereen op weg te helpen naar een overzichtelijke en beheersbare financiële administratie.

Cursusdetails

Startdatum: Donderdag 24 oktober

Aantal lessen: 8 (elke donderdag)

Tijd: 10.00 – 12.00 uur

Locatie: Bibliotheek Middelharnis (Diekhuus).