Geslaagde 34ste editie Truckrun op Goeree-Overflakkee

Middelharnis -Afgelopen zaterdag vond voor de 34ste keer de jaarlijkse Truckrun plaats, georganiseerd door Chauffeursvereniging Flakkee in samenwerking met Zuidwester, een zorgorganisatie voor mensen met een verstandelijke beperking. Met maar liefst 247 vrachtwagens en ruim 150 vrijwilligers, waaronder 55 verkeersregelaars, was het weer een onvergetelijke dag. Zuidwester en de Chauffeursvereniging Flakkee willen iedereen, inclusief de toeschouwers, hartelijk bedanken voor hun betrokkenheid en kijken al uit naar de volgende editie van de Truckrun. Lees meer en bekijk de foto's >>

Verslag >> De Truckrun startte om 10.00 uur vanaf Hernesseroord in Middelharnis. De stoet reed via een prachtige route naar Stellendam, waar rond 13.00 uur een gezellige lunch werd gehouden bij de visafslag. Onder de deelnemers waren 178 cliënten, waarvan 83 afkomstig van Zuidwester. Voor velen van hen was dit een unieke ervaring: 133 cliënten mochten meerijden in een vrachtwagen, terwijl 21 cliënten in rolstoelvervoer werden vervoerd en 24 in busvervoer.

Langs de route stonden dit jaar veel enthousiaste toeschouwers die de deelnemers aanmoedigden en bijdroegen aan de feestelijke sfeer. Hun aanwezigheid wordt enorm gewaardeerd en zorgde voor nog meer blije gezichten bij de passagiers. Dankzij de enthousiaste inzet van alle chauffeurs, vrijwilligers en de sponsoring van verschillende bedrijven werd het een dag om nooit te vergeten. Na de tocht werden de deelnemers op Hernesseroord verwelkomd met friet, een snack en wat te drinken om de dag feestelijk af te sluiten.

Zuidwester en de Chauffeursvereniging Flakkee willen iedereen, inclusief de toeschouwers, hartelijk bedanken voor hun betrokkenheid en kijken al uit naar de volgende editie van de Truckrun.