Sport

12 Sep

Geen GOclassic, wel Tour d'Orange voor jongerenwerk GO

Goeree-Overflakkee - Hoewel de GOclassic dit jaar niet doorgaat, organiseert de lokale jongerenwerk organisatie Youth for Christ voor het derde jaar op rij de Tour d'Orange op Goeree-Overflakkee. Tijdens dit evenement op 21 september 2024 fietsen (en hardlopen) tientallen deelnemers prachtige routes over het eiland, om zo bij te dragen aan het welzijn van lokale jongeren. Start en finish bij RCN vakantiepark Toppershoedje in Ouddorp. Zo zijn er fiets routes van 50 tot 160km. Voor de hardlopers is de keuze 10 of 21 km. Snelle inschrijvers worden beloond met een exclusief shirt! Lees meer >>

Vervolg

Snelle inschrijvers worden beloond met een exclusief shirt, terwijl er onderweg gezorgd wordt voor hapjes, drankjes en een flinke dosis gezelligheid. De Tour d'Orange is meer dan alleen een sportief evenement; het is een kans om bij te dragen aan het welzijn van de lokale jongeren. De opbrengsten gaan naar het jongerenwerk van Youth for Christ Goeree-Overflakkee, waarmee ze hun activiteiten kunnen voortzetten en uitbreiden.

Doorgaan voor onze jeugd

Zo werd met de opbrengst van vorig jaar het 5e dorp: Ooltgensplaats toegevoegd. En staat de de omgebouwde stadsbus als ontmoetingsplek nu al in Ooltgensplaat, Dirksland, Oude-Tonge, Middelharnis en Stellendam. Hier komen wekelijks ruim 100 jongeren naar toe die écht gezien worden door de 5 verschillende teams. In elk dorp staan gepassioneerde medewerkers met hart voor jongeren uit hun eigen dorp. Kan je echt niet meedoen? Overweeg dan om een van de deelnemers te sponsoren.

>> Aanmelden of sponsoren kan via deze link.