Actueel

14 Sep

Een Filmproject van en voor Goeree-Overflakkee

Een Filmproject van en voor Goeree-Overflakkee op 21 september in 't Diekhuus voor speciale toegangsprijs - Het filmproject “Gestrand” van producent, actrice en trotse eilandbewoonster Andrea Noske is in november 2022 opgenomen op Goeree-Overflakkee. Dit bijzondere filmproject is mede mogelijk gemaakt door de betrokkenheid van vele eilandbewoners, die als figuranten of bijrollen hebben opgetreden, locaties ter beschikking hebben gesteld of op andere manieren hebben bijgedragen aan het succes van het filmproject. Tijdens het filmproject zijn maar liefst twee films opgenomen; “Gestrand” en “Hoop”. Beide films worden op zaterdag 21 september 2024 om 20:00 uur vertoond in 't Diekhuus in Middelharnis. Lees meer >>

"Gestrand" is meer dan alleen een film; het is een viering van onze gemeenschap en de schoonheid van ons eiland. Wij nodigen daarom alle eilandbewoners van harte uit om deze speciale vertoning bij te wonen tegen een speciaal door ’t Diekhuus aangeboden, zeer gereduceerde tarief. Dit is een unieke kans om samen te komen en te genieten van het eindresultaat van dit lokale project, dat zoveel mensen uit onze gemeenschap heeft samengebracht.

De avond wordt extra bijzonder gemaakt door de aanwezigheid van Andrea Noske, producent, actrice en mede-eilandbewoonster, die de film zal introduceren en meer zal vertellen over de achtergrond van het project, wat ontstaan is vanuit een bijzondere behoefte van een aantal acteurs. Daarnaast zal actrice Tamara van der Loo, die een hoofdrol in de film “Hoop” speelt, haar persoonlijke ervaringen over het maakproces delen.

Details van de Vertoning:

  • Datum: Zaterdag 21 september 2024
  • Tijd: 20:00 uur
  • Locatie: 't Diekhuus, Beneden Zandpad 7, Middelharnis
  • Speciale toegangsprijs: €4,50

Wij hopen dat vele eilandbewoners deze unieke gelegenheid bijwonen en met ons willen vieren wat we samen hebben bereikt. Voor meer informatie en kaartverkoop kunt u terecht op de website van ’t Diekhuus of contact opnemen via info@puentesproductions.com.

Laten we samen de magie van "Gestrand" en “Hoop” beleven en de bijzondere band die we als gemeenschap delen, versterken.

Trailer Gestrand: https://vimeo.com/867471529

Trailer Hoop: https://vimeo.com/866708366

Het filmproject “Gestrand” is mede mogelijk gemaakt door het Fonds voor Cultuurparticipatie. Het Fonds voor Cultuurparticipatie stimuleert het meedoen aan cultuur. Kijk voor meer informatie op www.cultuurparticipatie.nl.