Actueel

3 Sep

Echtpaar De Jonge-Van den Dries viert 60-jarig huwelijk

Achthuizen - Jan de Jonge en Lony van den Dries leerden elkaar kennen in 1960, tijdens het carnaval in Bergen op Zoom. Inmiddels zijn we ruim 64 jaar verder en viert het stel hun 60-jarig huwelijk. Wethouder Henk van Putten ging langs in Achthuizen en feliciteerde hen namens het college van burgemeester en wethouders. Jan en Lony trouwden na 4 jaar verkering op 29 juli 1964 in ’s Heerenhoek. Na het huwelijk ging Lony bij Jan in Achthuizen wonen. Daar zetten ze samen een glasbedrijf op, begonnen er een agrarisch bedrijf in sla en tomaten en gingen later over op het kweken van bloemen. Lees meer >>

Het stel kreeg 3 kinderen: Stian, Albert-Jan en Joyce. Stian overleed helaas op 6-jarige leeftijd aan de gevolgen van een hersentumor. Albert-Jan en Joyce wonen met hun geliefden in ’s Heer Abtskerke en Geldrop.

Jan en Lony oefenden met veel plezier hun gezamenlijke hobby dansen uit. Ook was Lony maar liefst 60 jaar lid van de R.K. vrouwenbond. Een vereniging die leuke en gezellige activiteiten voor vrouwen organiseert. Verder maakte Lony jarenlang bloemstukken voor de kerk. Jan is graag in de tuin bezig. Samen geniet het gelukkige echtpaar van hun oude dag.