Deze 4 Samsung telefoons moet je overwegen

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Dat kan een behoorlijk lastige keuze zijn, want er zijn tegenwoordig zoveel opties. Maar als er één merk is dat altijd wel wat te bieden heeft, is het Samsung. Of je nu voor de nieuwste snufjes gaat of gewoon een betrouwbare telefoon zoekt zonder dat je bankrekening huilt, Samsung heeft voor ieder wat wils. We nemen vier modellen onder de loep die je echt even moet checken voordat je je keuze maakt. Lees meer >>

Samsung Galaxy S23 Ultra

Als je echt all-in wil gaan met je nieuwe telefoon en je het beste van het beste zoekt, dan is de Samsung Galaxy S23 Ultra je go-to. Dit is dé telefoon voor iedereen die alleen maar tevreden is met high-end specs en een top-notch gebruikerservaring. Dit toestel heeft alles: van een strak design tot ongeëvenaarde prestaties. Het scherm alleen al is genoeg om je te overtuigen. Met een 6,8-inch Dynamic AMOLED-scherm zie je alles haarscherp en in knallende kleuren. Of je nou Netflix aan het bingen bent of een game speelt, dit scherm stelt niet teleur. De Snapdragon 8 Gen 2-chip zorgt ervoor dat alles soepel loopt, hoe intensief je je telefoon ook gebruikt. App-switches, multitasken, games – dit toestel draait er zijn hand niet voor om. En dan hebben we het nog niet eens over de camera. Met een 200 MP camera maak je belachelijk scherpe foto’s. Het maakt niet uit of het dag of nacht is, je schiet altijd de mooiste plaatjes. Kortom, als je een krachtpatser zoekt die jaren meegaat, dan is de Galaxy S23 Ultra je nieuwe beste vriend.

Samsung Galaxy A35

Niet iedereen wil bakken met geld uitgeven aan een nieuwe telefoon, en dat hoeft ook helemaal niet. Als je gewoon een goede, betrouwbare telefoon wilt die doet wat hij moet doen zonder dat je portemonnee leegloopt, is de Samsung A35 kopen echt een slimme keuze. Dit toestel biedt veel voor zijn prijs en is een perfecte keuze voor mensen die geen superdeluxe specs nodig hebben. Met een 6,5-inch Super AMOLED-scherm krijg je alsnog een geweldige kijkervaring zonder de hoge prijs van de topmodellen. Het is helder, kleurrijk en perfect voor dagelijks gebruik. Of je nu video’s kijkt, door je social media scrollt, of wat werk doet, het scherm stelt niet teleur. Qua prestaties doet de A35 het meer dan prima. Apps openen snel, multitasken gaat zonder haperingen, en voor een telefoon in deze prijsklasse is dat behoorlijk indrukwekkend. De 64 MP camera is een fijne bonus, want zelfs met een budgetmodel kun je prima foto’s maken. En met de lange batterijduur hoef je je geen zorgen te maken dat je halverwege de dag zonder stroom zit. Dit is dé telefoon voor iedereen die een degelijke smartphone zoekt zonder gedoe.

Samsung Galaxy Z Flip 5

Ben je toe aan iets anders? Iets dat nét even wat meer opvalt? Dan is de Samsung Galaxy Z Flip 5 wat voor jou. Dit is niet zomaar een smartphone, maar een opvouwbare telefoon die design en technologie combineert in een super hip pakket. Het is een eyecatcher die ook nog eens praktisch is. Ingeklapt past de Z Flip 5 makkelijk in je broekzak, maar zodra je 'm openklapt, verandert hij in een 6,7-inch AMOLED-scherm met een verversingssnelheid van 120 Hz. Het beeld is vloeiend, helder en super responsief – precies wat je wilt voor dagelijks gebruik. Of je nu door Insta scrollt of een serie kijkt, dit toestel levert de goods. En hoewel het toestel vooral bekend is om zijn unieke design, presteert hij ook prima. De 12 MP hoofdcamera en groothoeklens zorgen voor scherpe foto's, en je kunt zelfs selfies maken met de hoofdcamera dankzij het kleine schermpje aan de buitenkant. Dus ja, als je een telefoon wilt die nét even anders is, maar die je niet in de steek laat, dan is de Z Flip 5 precies wat je zoekt.

Samsung Galaxy S23 FE

Wil je wel de prestaties van een high-end toestel, maar niet de bijbehorende prijs? Dan is de Samsung Galaxy S23 FE iets voor jou. Dit toestel biedt veel van de voordelen van de S23 Ultra, maar dan voor een vriendelijker prijskaartje. Je krijgt dus wel de power van een vlaggenschip model, maar zonder dat je je spaarrekening hoeft aan te spreken. Het 6,4-inch AMOLED-scherm met een verversingssnelheid van 120 Hz is net zo goed als je zou verwachten van een high-end toestel. Of je nu een video kijkt of door je apps bladert, alles verloopt soepel en zonder gedoe. En met de Snapdragon 8 Gen 2-chip onder de motorkap, is dit een toestel dat alles aankan. De camera's zijn ook niet mis: met een 50 MP hoofdcamera, 12 MP groothoeklens en een 8 MP telelens met 3x optische zoom maak je moeiteloos mooie foto's. Of je nu kiekjes schiet van je vrienden of landschappen vastlegt tijdens je vakantie, je hebt altijd scherpe resultaten. Met de S23 FE krijg je veel telefoon voor je geld, zonder dat je moet inleveren op de belangrijkste features.