Actueel

6 Oct

DAM-X moedigt bewoners aan kom kennis te maken met watersport

DAM-X 2024, hét watersport evenement van Nederland, vindt plaats van 11 t/m 13 oktober. Dit jaar draait het allemaal om kennismaken met diverse watersporten om een laagdrempelige en leuke manier! Het beoefenen van prachtige sporten als windsurfen, zeilen en wingfoilen is voor de meeste mensen helaas niet zo vanzelfsprekend meer. "Als Zeil- & Surfcentrum Brouwersdam vinden wij het belangrijk dat alle inwoners van dit mooie eiland dat volledig omringd is door water de kans heeft en moet krijgen om kennis te maken met water(sport). Voor ons een must en daarom willen we hier graag extra op inzetten tijdens DAM-X." Lees meer >>

Vervolg

"Komend jaar bieden wij net als andere jaren het Activity Ticket aan. Bezoekers, van jong tot oud, kunnen met een Activity Ticket 3 verschillende (water)sporten uitproberen onder professionele begeleiding. Zo kun je kiezen uit windsurfen, zeilen, suppen en bodysliden van de Waterjump, speciaal voor kinderen t/m 6 jaar zijn er ook leuke wintersportactiviteiten te doen. De activiteiten zijn allemaal onder begeleiding en inclusief materiaal. Neem wel je eigen waterschoenen mee!"

Samenwerking

Dankzij een samenwerking met de Gemeente Goeree-Overflakkee kunnen wij het Activity Ticket voor alle bewoners van het eiland aanbieden voor slechts €5,- per persoon. Eigenlijk een symbolisch bedrag om kennis te maken met diverse prachtige (water)sporten en het beleven van een dag vol plezier en actie! Reserveer nu alvast jouw plek via www.eilandpas.nl en krijg met jouw Eilandpas korting op de aanschaf van het Activity Ticket. Heb je nog geen Eilandpas? Vraag deze dan aan via de website.

DAM-X is een fantastisch evenement voor het hele gezin; zie, doe en beleef met spectaculaire freestyle shows, spannende windsurf slalomwedstrijden, gezellige live muziek en nog zoveel meer.

DAM-X