Boeren en tuinders pakken uit in Zuid-Holland in de zomer

Tekst LTO Noord, Regio- Het wordt dit jaar de vierde editie van ‘Boeren en tuinders pakken uit in de zomer’. Tijdens deze actie organiseren boeren en tuinders door heel Nederland leuke activiteiten voor jong en oud. Op www.boerenentuinderspakkenuit.nl vind je alle activiteiten bij jou in de buurt. De actie is een initiatief van LTO Noord, ZLTO, Boert Bewust en Team Agro NL. '‘Het platteland is er voor ons allemaal. Daarom is iedereen welkom bij boeren en tuinders. Juist deze zomer. We organiseren gezellige en leuke activiteiten. De afgelopen jaren hebben we enorm positieve reacties gekregen en daarom organiseren we de zomeractie ook dit jaar weer met veel enthousiasme’', aldus Dirk Bruins, voorzitter LTO Noord. Lees meer >>

Zomeractiviteiten op de boerderij in Zuid-Holland
Kom deze zomer langs bij boeren en tuinders en geniet van leuke activiteiten op het platteland.  Ga fruit plukken bij de Fruitigste Kleinfruitdagen, doe mee met de Farm Safari  of ga naar de koeienkeuring in Hellevoetsluis. Kijk voor alle activiteiten bij jou in de buurt op www.boerenentuinderspakkenuit.nl.

Boeren en tuinders pakken uit

Deze zomereditie is een initiatief van LTO Noord, ZLTO, Boert Bewust en Team Agro NL. Boeren en tuinders zorgen dagelijks voor ons eten en drinken en voor onze bloemen en planten in huis. Zij werken aan het landschap, een mooie groene leefomgeving, versterking van biodiversiteit en duurzame energie én bieden recreatiemogelijkheden aan voor plezier in eigen land en omgeving.  Sinds 2020 is deze actie elk jaar in de zomer en in de winter. Dan met verlichte boerderijentochten en kerstmarkten bij de boer.