Sport

14 Aug

Avondvierdaagse Den Bommel 3-6 september

Den Bommel - Hij komt er weer aan: de VV Den Bommel Avond4daagse! "We hopen op vele wandelaars!" Aldus Activiteitencommissie van VV Den Bommel. "Voor alle Bommelaers én uiteraard zijn ook mensen uit omliggende dorpen van harte welkom (..) Elke avond wordt er voor drinken en eten gezorgd door de organisatie en hun sponsoren. Uiteraard worden de lopers de hele route begeleid door verkeersregelaars, ook wel de Bommelse Blauwe Brigade genoemd." Lees meer >>

De organisatie is in handen van de Activiteitencommissie van VV Den Bommel. Op de eerste dag kan de stempelkaart opgehaald worden vanaf 18.30 uur op de voetbalwei in het dorp. De start en finish is telkens op Sportpark De Kruus. De start is telkens om 19:00 uur. De laatste finish op vrijdagavond wordt een gezellige intocht met muziek vanaf het dorp naar de voetbalwei, waar de familie én toeschouwers gezellig een bakje koffie of iets anders kunnen nuttigen. VV Den Bommel zorgt op de Kruus voor een leuke ontvangst! De inschrijving is geopend. Je kan je opgeven bij Diane van Bergen (Johan Frisolaan 20) en Jonita Visbeen (Molendijk 47).

Deelname kost slechts 3,- euro p.p. -graag direct bij inschrijven het bedrag voldoen.Eventueel kan je je ook op de 1e avond nog aanmelden. Elke avond wordt er voor drinken en eten gezorgd door de organisatie en hun sponsoren. Uiteraard worden de lopers de hele route begeleid door verkeersregelaars, ook wel de Bommelse Blauwe Brigade genoemd. 

Na afloop ontvangt elke deelnemer een mooie medaille.