Actueel

27 Aug

3e GO MY Soul dag: Welkom op 12 oktober!

Goeree-Overflakkee - Na de zonovergoten 2e wandeltocht op 22 juni jl., staat er binnenkort (12 oktober) opnieuw een GO My Soul reisdag gepland. Ervaar hoe het is om, omgeven door de prachtige natuur van de Slikken van Flakkee, dichtbij God te zijn. Te groeien in geloof. Opgebouwd en aangespoord te worden en tot de kern te komen. De organisatie heet je van harte welkom. Lees meer >>

Wat kun je verwachten van een GO My Soul dag?

Tijdens een reisdag kun je rekenen op een stevige wandeling door de prachtige natuur, samen met een groep vrouwen tussen de 18 en +-75 jaar. De vrouwen zijn onderverdeeld in diverse kleinere groepjes met een groepscoach waarmee die dag opgetrokken wordt. In totaal wandel je zo’n 4 uur verdeeld over de dag. Speciale voorbereiding is niet vereist, maar het is wel belangrijk dat je de juiste kleding draagt (afgestemd op het weer) en fit genoeg bent om stevig door te kunnen wandelen. Tijdens de verschillende stops laat je je inspireren door spreeksters, heb je persoonlijke stille tijd met God, ga je in gesprek met de vrouwen uit je groepje, mag je kwetsbaar zijn maar ook veel lol hebben met elkaar.

“Zo’n 3 keer per jaar trekken we met een groep vrouwen de natuur in. Even weg van alle chaos en drukte om een dag apart te zetten voor God. Want wanneer ben je nu echt stil en gefocust op God? Het mooie van zo’n dag is dan ook dat de telefoons en horloges achtergelaten worden. Wat vooraf lijkt als een opgave wordt achteraf altijd als een hele fijne ervaring beschouwd” aldus Suzan, mede-initiatiefnemer van GO My Soul.

Voor wie is een GO My Soul dag geschikt?

Wanneer het jouw verlangen is om God beter te leren kennen, nodigen we jou uit om mee op reis te gaan. Om je voor het eerst of opnieuw te verwonderen over wie Hij is en Zijn liefde voor jou. Je kunt alleen mee gaan of met bijvoorbeeld een vriendin, zus, moeder, dochter of buurvrouw. Of je nu alleen of samen komt, een GO My Soul dag is uiteindelijk een persoonlijke reis en ontdekkingstocht met God die iedere vrouw op haar eigen manier beleeft.

Deelnemen

Op 12 oktober 2024 en op 29 maart 2025 staan de 3e en 4e GO My Soul reisdagen gepland. Aanmelden en meer informatie is te vinden op de website www.gomysoul.nl Kijk voor een impressie van de voorgaande dagen op: www.instagram.com/go.my.soul.