Middelharnis - Kopers van een keuken krijgen een feestelijk pakket met streekproducten van Goeree-Overflakkee mee. In dit pakket, samengesteld door de zorgmedewerkers van De Mekkerstee, zit nu een ovenwant uit de webshop van Goeree-Overflakkee, mijn eiland! Lees hieronder verder.

Kookeiland Goeree-Overflakkee

“Wij promoten Goeree-Overflakkee al jarenlang als hét kookeiland van Nederland. Daarom is het toevoegen van de ovenwant in de pakketten een logische stap”, zegt Vincent Versaevel, marketingmanager bij Tieleman Keukens. “Bij ons staat maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vandaal, het op een duurzame manier samenstellen van dit pakket past hier helemaal bij. Leuk dat we op deze manier kopers van een Tieleman-keuken kunnen verrassen met heerlijke streekproducten, geheel in lijn met onze werkwijze eerlijk is heerlijk. Daarbij is het samenwerken met lokale ondernemers en de gemeente belangrijk en uiteraard promoten we ook op deze manier ons prachtige eiland.”

De Mekkerstee

Piet den Hertog is ook tevreden met de samenwerking: “We stellen al een aantal jaren streekproductpakketten samen.” Ook voor Tieleman Keukens stelt De Mekkerstee het pakket samen. “Leuk om een artikel van de webshop in het pakket te doen, zelf zijn we sinds kort ook verkooppunt van de producten van de merchandise lijn van ‘Goeree-Overflakkee, mijn eiland!”

Goeree-Overflakkee

Wethouder Arend-Jan van der Vlugt is enthousiast en trots op de samenwerking. “Mooi om te zien dat ondernemers en overheid op het eiland elkaar goed weten te vinden. Mooie voorbeelden daarvan zijn deze streekproductpakketten, maar ook de verschillende verkooppunten op Goeree-Overflakkee.”

Product kopen?

De producten van Goeree-Overflakkee, mijn eiland! worden bij de VVV Goeree-Overflakkee, De Mekkerstee, Zeil- & Surfcentrum Brouwersdam, Landal Strand Resort Ouddorp Duin, Landwinkel Keizer in Stellendam en Landwinkel ’t Zand in Den Bommel verkocht. Vanaf 30 november zijn de producten ook te vinden bij Jouw Marktkraam in Middelharnis. De artikelen zijn ook te koop in de webshop.


Foto: v.l.n.r. Wethouder Arend-Jan van der Vlugt, Vincent Versaevel (Tieleman) en Piet den Hertog (Zorgboerderij De Mekkerstee)