Oude-Tonge - Op zaterdag 9 september 2017 kunt u van 10:00-16:00 uur, een kijkje nemen bij meer dan 30 bedrijven op Bedrijvenpark Tonisseweg in Oude-Tonge. U bent van harte welkom bij de bedrijven die daar hun deuren open zetten en laten zien wat er gebeurt als die deuren gesloten zijn. De dag wordt feestelijk geopend door de wethouder. En... wil je een steentje bijdragen aan het verloop van een goede dag? Meld je dan aan als vrijwillige parkeerwacht, wegwijzer, of help mee met de op- en afbouw. Stuur een berichtje via dit adres. Lees hieronder meer.

U kunt een kijkje nemen bij poedercoaten, houtkachels, catering, spetterend staalwerk, houtbewerking en timmerwerken, indrukwekkende machinerie, open-dag kortingsverkoop, hapkido en touchtafels, u kunt gratis juridisch advies krijgen en alle bedrijven bezoeken die meedoen aan de Open Dag. U kunt ze vanzelf herkennen aan de bordjes bij de ingang.

Feestelijke dag
De Open Bedrijvendag in Oude-Tonge wordt ook een feestelijke dag. Er is voor elk wat wils: een podium met muziek en bandjes, een horecaplein, activiteiten voor de kinderen zoals schminken en een springkussen, er zijn lekkere hapjes, voor de jeugd is er een hoge klimwand, er komt een kofferbakverkoop, van waaruit u uw overbodige spulletjes kunt verkopen (u kunt zich nog aanmelden!), er is groot materieel om te bekijken, oldtimers en dames in klederdracht. Ghostown biedt de mogelijkheid voor jong en oud om kennis te maken met het airsoftspel in haar speciale hal. En niet te vergeten is er nog een mooie tourtocht met de OpenDagBus van TCR waarmee ook nog een bezoek kan worden gebracht aan het bedrijf van Eibaar, alwaar u aan een rondleiding kan deelnemen.