Ouddorp - Op zaterdag 2 september 2017 startten Jouw Marktkraam Ouddorp en Eendjesverhuur Stellendam, samen een ludieke actie. Klanten kunnen deze maand met hun kassabon een rit winnen in een nostalgische Eend. Manager Peter Grinwis: "We zijn altijd op zoek naar ludieke ideeën om onze klanten te verrassen. Dat doen we niet alleen met onze winkel, waar het assortiment elke week wisselt, maar ook met een actie als deze". Eendjesverhuur Stellendam (eendjesverhuurstellendam.nl) is een jong bedrijf dat in mei dit jaar is gestart en wordt gerund door vader en dochter Jaap en Johanneke. Lees hieronder meer.

Actie
Eendjesverhuur Stellendam (eendjesverhuurstellendam.nl) is een jong bedrijf dat in mei dit jaar is gestart en wordt gerund door vader en dochter Jaap en Johanneke. ‘Met het huren van een Eend kan men genieten van het mooie eiland Goeree-Overflakkee en de Zeeuwse eilanden. Bij aankomst in Stellendam ontvangen wij onze klanten met koffie en wat lekkers, in een gastvrije en ontspannen sfeer. Na uitleg kan men gaan genieten van een mooie rondrit over het eiland door de oude dorpskernen met leuke en gezellige terrasjes. Klanten van Jouw Marktkraam kunnen overigens een actiecode vragen in de winkel, waarmee men nog eens 10% korting ontvangt’, aldus Johanneke.

Concept

Jouw Marktkraam Ouddorp is inmiddels een begrip in de omgeving voor kopers en verkopers. Een van de grotere problemen van de huidige consumptiemaatschappij is de grote hoeveelheid afval. Na gebruik van producten hebben we de neiging om ze weg te gooien. Oplossing daarvoor is natuurlijk recyclen! ‘Heb je ook te veel spullen die je niet zomaar weg wilt gooien? Bij Jouw Marktkraam krijgen deze spullen een tweede kans!’

Workshop
Het volgende evenement van Jouw Marktkraam dat gepland staat is een workshop herfststukjes maken met wilgenhout op zaterdag 30 september. Inschrijven voor deze workshop kan bij Jouw Marktkraam Ouddorp: stuur een mail, of bel naar: 0187-665774.