30 augustus 2017, Middelharnis - Eigenaar Huub Verkaik baalt van de inbraak op zijn telefoonwinkel in Middelharnis: "Nu weten we ook wel dat mensen graag in onze winkel komen. Helaas hebben twee ongenode gasten vannacht om 04:12 uur een inbraak gepleegd via de bovenverdieping van onze winkel. Meerdere mensen in de omgeving hebben geluiden gehoord van het breken van het glas en het alarm. Maar we zijn op zoek naar getuigen én camerabeelden van anderen in de omgeving." Lees hieronder verder.

Verkaik: "Getuigen hebben twee jongens met zwarte kleding en bivakmutsen en handschoenen aan de zijkant van ons pand de ruit op de eerste verdieping met een koevoet zien inslaan. Toen een van de twee inbrekers hen zag staan riep de op uitkijk staande persoon naar de persoon in onze winkel: "Hamid, kom naar beneden! Ze staan naar ons te kijken." Ze zijn toen gevlucht met een zwarte scooter via de Hobbemastraat in Middelharnis. Het alarm en de camera's beneden en boven hebben hun werk gedaan: Er zijn geen spullen meegenomen en de schade is gelukkig beperkt gebleven."

Getuigenoproep

Delen word zeer gewaardeerd uiteraard, maar heeft u informatie over de inbraak of iets dat daarmee te maken zou kunnen hebben, dan kunt u dit melden bij de politie. De eigenaar van de telefoonwinkel heeft aangifte gedaan, dus politie kan gelijk met uw informatie aan de slag. Melden kan via het algemene telefoonnummer 0900-8844, maar ook anoniem via telefoonnummer 0800-7000 of via deze link.