27 juni 2017, Middelharnis - “Een sfeervol samenzijn en tegelijkertijd de gelegenheid om te netwerken en gegevens uit te wisselen. Een uitstekende combinatie waarin ik bij kan praten met bestaande contacten en nieuwe mensen ontmoet.” Zo vat één van de aanwezigen op de Zomerborrel GO, die op 22 juni j.l. gehouden werd, de kracht van deze netwerkbijeenkomst samen. Lees hieronder verder.

Hét netwerkevent op Goeree-Overflakkee
Afgelopen donderdag werd voor de vijfde keer de Zomerborrel GO georganiseerd. In de afgelopen jaren is de borrel uitgegroeid tot hét netwerkevent van en op Goeree-Overflakkee. Ruim 250 ondernemers genoten van de sfeervolle ambiance aan de historische haven van Middelharnis. De gastvrije bediening van Brasserie ’t Vingerling voorzag de gasten van een hapje en een drankje.

Succesverhalen
“De diversiteit van aanwezigen is groot. Van ZZP’er tot grote ondernemingen: allen ondernemers van en op Goeree Overflakkee. In een ontspannen sfeer worden bestaande contacten onderhouden en nieuwe contacten gelegd. We hebben al enkele succesverhalen gehoord van ondernemers die dankzij de Zomerborrel met elkaar zaken hebben gedaan”, aldus Jan Peter Robijn, directeur van Adviesgroep De Vogel, samen met Visser & Visser initiatiefnemer van deze borrel.

Steef Visser van Visser & Visser legt het ontstaan van de Zomerborrel uit: “We wilden een bijeenkomst organiseren waarin wij onze zakelijke relaties konden uitnodigen. Adviesgroep De Vogel had hetzelfde idee, vandaar dat wij onze krachten hebben gebundeld. De eerste editie, in 2012, was zo’n succes dat wij vanaf dat moment besloten om dit vaker te doen!