Middelharnis - Het college van dijkgraaf en heemraden heeft besloten een watervergunning te verlenen voor het bouwrijp maken van de voormalige Oude Werf aan de Vissersdijk in Middelharnis. De werkzaamheden zijn divers. Lees hieronder verder.

De werkzaamheden bestaan uit het aanleggen van een tijdelijke bouwweg op de waterkering Spuistraat/Kaai/Vissersdijk gelegen in de Sommelsdijkse Haven; het tijdelijk verbreden van de dam en daarmee het verlengen van de duiker gelegen in de waterkering Spuistraat/Kaai/Vissersdijk gelegen in de Sommelsdijkse Haven; het aanbrengen van een kadeconstructie langs de Sommelsdijkse Haven; het aanvullen van de waterkering Vissersdijk en het aanbrengen van vrijvervalriolering met uitstroomvoorzieningen in en nabij oppervlaktewaterlichaam en waterkering.

De bezwaartermijn van 6 weken, die inging op 10 april 2017 is inmiddels verstreken. De vergunning ligt ter inzage bij waterschap Hollandse Delta te Ridderkerk. U kunt hiervoor een afspraak maken met de afdeling Vergunningverlening, 0900 2005005 (lokaal tarief).