Middelharnis - De gemeente Goeree-Overflakkee organiseert op woensdagmiddag 31 mei 2017 een informatiebijeenkomst voor ondernemers in de bouwsector. Er komen belangrijke onderwerpen aan de orde, zoals wijzigingen in de wet- en regelgeving, het politiekeurmerk en duurzaamheid. Het belooft een interessante middag te worden en na afloop is er gelegenheid tot napraten tijdens de netwerkborrel. De bijeenkomst is bij Bouwcenter Esselink, Industrieweg 35 in Middelharnis. De ontvangst is vanaf 15:00 uur, de aanvang van het programma om 15:30 uur en het einde zal rond 18:00 uur zijn. Graag hieronder aanmelden.

Programma

Na ontvangst met koffie en thee en een welkomstwoord van wethouder Daan Markwat, komen de volgende onderwerpen aan de orde:

  • Wat betekent de “Wet kwaliteitsborging voor het bouwen” voor de bouwsector? door Hessel Heins van Bouwend Nederland;
  • Het “Politiekeurmerk veilig wonen in de praktijk” door Hans Schelvis van het CCV;
  • Duurzaamheid: “Een aardgasvrije toekomst: trends in Nederland en mogelijkheden voor Goeree-Overflakkee” door Saskia Tegnell van Squarewise.

Geen kosten, wel aanmelden

Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden. Om vooraf een inschatting te maken van het aantal deelnemers, wordt het op prijs gesteld om uiterlijk 26 mei aan te melden via mas@ggo.nl.