1 mei 2017, Sommelsdijk - Op zaterdag 8 april vond de jaarlijkse feestavond plaats voor de jubilarissen van vakbond Lokaal FNV Delta Noord, woonachtig op Goeree-Overflakkee.
Jaarlijks krijgen leden die 25, 40, 50, 60, 70 en soms zelfs 80 jaar lid zijn, een feestavond aangeboden. Dit jaar kwamen 45 jubilarissen naar de avond. Samen met hun partner en nog wat werkgroepleden en de vakbondsbestuurder waren er dan ook bijna honderd mensen aanwezig in De Sperwer in Sommelsdijk. lees hieronder verder,

Vakbondsbestuurder Els Westdijk was naar ons eiland afgereisd om de jubilarissen de waardering te geven die de vakbond hen graag wil geven. Zij huldigde iedereen persoonlijk en spelde hen het vankbond-speldje op als blijk van waardering voor de het jarenlange lidmaatschap en soms ook jarenlange inzet als kaderlid. Extra aandacht ging uit naar de twee jubilarissen die 70 jaar lid waren. Meneer Jansen uit Dirksland en de heer Van der Slik uit Middelharnis. Voor deze laatste was de avond extra bijzonder omdat zijn twee dochters dit jaar 40 jaar lid zijn en samen met hem en zijn vrouw dit bijzondere feit kon vieren.

Alle jubilarissen gingen voorafgaand aan de huldiging op de foto. Vervolgens schoof men aan voor een uitgebreid buffet, mogelijk gemaakt door Wagenaar Barbecues uit Ouddorp. Iedereen verliet de avond opgewekt en kreeg ter afscheid nog een fleurige attentie mee. Lokaal FNV Delta Noord feliciteert ook alle jubilarissen die niet aanwezig konden zijn.