Middelharnis - Tieleman Keukens en Knöps Automotions blikken uiterst tevreden terug op de recentelijk georganiseerde Paasshow. De ‘grootste’ keuken- en autoshow van Zuidwest Nederland, in combinatie met een enerverende consumentenbeurs, heeft geresulteerd in ruim 2.500 bezoekers. “Middelharnis stond dit weekeinde weer glansrijk in de schijnwerpers”, vertellen Jan Tieleman (Tieleman Keukens) en Herman de Blok (Knöps) . “Ondanks de wat minder drukke vrijdag en zaterdag kan de show wederom als uitermate geslaagd worden bestempeld, zoveel mensen als maandag 2de Paasdag hebben we nog nooit gehad, een echt record!”

Niet alleen de inwoners van Goeree-Overflakkee en haar omliggende eilanden wisten de weg naar Middelharnis te vinden, maar consumenten uit het gehele land (o.a. Almere, Bussum, Amsterdam, Waardhuizen en Wateringen) togen naar het ‘centrum’ van Goeree-Overflakkee. “Het gezamenlijke concept blijft gewoon hét spreekwoordelijke schot in de roos. Een compleet dagje uit voor het hele gezin. Maar wel elk jaar anders qua invulling van de consumentenbeurs.”
Op marketinggebied zijn de vernieuwde uitnodiging (100.000 exemplaren!) en driehoeksborden de pijlers geweest. “We hebben onze show ook landelijk via televisie- en internetcampagnes kenbaar gemaakt”, vult Tieleman aan.

‘CONSUMENTENBEURS’
Ook de vele standhouders (méér dan 35!) op de consumentenbeurs zijn uiterste content over de organisatie en het verloop tijdens de showdagen. Naast auto’s en keukens was er een ruimschoots aanbod in o.a. nieuwbouwwoningen, sieraden, mode, zonwering, fietsen en elektronica. “Allen ondernemers met een lokale achtergrond, dus kwaliteit en zekerheid is gewaarborgd. Goeree-Overflakkee is wederom verder op de kaart gezet en dat is belangrijk!”

De Paasshow 2018 staat gepland op zaterdag 31 maart en maandag 02 april 2018.