6 april 2017, Regio - Regelmatig vraagt het RO HWGO (Reizigersoverleg Hoeksche Waard / Goeree Overflakkee) aandacht voor het aanbrengen van een toiletvoorziening voor reizigers op de centrale en overstaplocaties. Mede op het aandringen van deze organisatie heeft de provincie een toiletvoorziening (onbemand invalidentoilet) geplaatst op het busstation Heinenoord, waar het gebruik 'gevolgd' wordt. "We zien graag een dergelijke invalidentoilet geplaatst op busstation Oude-Tonge. Lees hieronder verder.

In het bijgevoegde jaarverslag 2016 (onderaan dit artikel te downloaden) kunt u meer lezen over onze activiteiten." Het RO HW/GO adviseert gevraagd en ongevraagd. Connexxion en de provincie Zuid-Holland zijn verplicht het advies van het RO HWGO te vragen over zaken als dienstregelingen, tarieven en aanbestedingen, maar als het RO HWGO zelf signalen opvangt van reizigers kan dat ook aanleiding zijn voor een advies.

RO HWGO staat voor Reizigersoverleg Hoeksche Waard / Goeree Overflakkee. Het RO HWGO behartigt de belangen van de OV-reiziger in de Hoeksche Waard en op Goeree Overflakkee. Het RO HWGO is een stichting van verschillende consumentenorganisaties die gezamenlijk adviseren aan Connexxion en de provincie Zuid-Holland. De consumentenorganisaties in het RO HWGO adviseren gezamenlijk omdat zij samen sterker kunnen staan voor de belangen van de reiziger.

Vragen/opmerkingen

Heeft u/ heb jij vragen of opmerkingen over bovengenoemde zaken, reageer dan via de mail.