Middelharnis - Marco Dekker, commercieel directeur bouwbedrijf De Vries en Verburg, Natasja Baroch, lid raad van bestuur Zuidwester en Mark-Jan Koldijk, algemeen directeur DWT Groep hebben op dinsdag 17 januari 2017 de aannemingsovereenkomst voor de nieuwbouw ‘Het Keeten’ getekend. De bouw gaat deze week van start. Zoals u hier kon lezen zal het Keeten bestaan uit zes woningen op het terrein Hernesseroord in Middelharnis. Iedere woning biedt ruimte voor acht cliënten. Het bijzondere van dit project is dat de ruimte die een cliënt krijgt, voldoet aan een volledige woning. Zo is er de mogelijkheid om cliënten meer zelfstandig te laten wonen als opstap voor het wonen buiten Hernesseroord. Ook komt er een multifunctionele locatie, voor onder andere dagbesteding en recreatie.

Het Keeten wordt het meest duurzame complex van Zuidwester en misschien wel van Nederland! Warmte en koeling worden namelijk geleverd via ‘aardwarmte’, zo gaan zonnepanelen het grootste deel van de stroomopwekking verzorgen. Daarnaast wordt dit het eerste complex van Zuidwester dat een volledig elektronisch toegankelijkheidssysteem heeft. De planning is dat Het Keeten eind oktober opgeleverd wordt en dat de cliënten nog voor de kerst van 2017 hun nieuwe woning in gebruik nemen.

Eerste paal moment
Donderdag 19 januari om 13.00 uur is het feestelijke eerste paal moment op het bouwterrein op Hernesseroord in Middelharnis. Iedereen is van harte uitgenodigd om bij deze feestelijke gelegenheid aanwezig te zijn.

Foto
Marco Dekker, commercieel directeur bouwbedrijf De Vries en Verburg, Natasja Baroch, lid raad van bestuur Zuidwester, Mark-Jan Koldijk, algemeen directeur DWT Groep tekenen de aannemingsovereenkomst voor de nieuwbouw ‘Het Keeten’.