Dirksland/Zierikzee - Kort geleden werd het kampioenschap formule 1 hervat en de titelstrijd tussen Hamilton en Vettel beloofd een spektakel te worden! Minstens net zo sensationeel zijn de Race-weken bij Electro World Van der Heijden. Zeker in deze tijd heeft u als klant behoefte aan zekerheid. Daar kunt u bij Electro World Van der Heijden op rekenen. Naast het grootste assortiment in de regio, met witgoed, inbouw- en huishoudelijke apparaten, computers en audio- en videoapparatuur levert Van der Heijden ook een uitgebreide service. Lees hieronder snel verder!

Electro World Van der Heijden: "Onze service gaat verder dan u gewend bent. Zo kan Van der Heijden alle inbouwapparaten vakkundig voor u in bouwen. Natuurlijk kunnen wij ook bij u langs komen om in te meten. Daarnaast nemen de mensen bij Electro Wolrd Van der Heijden de tijd om een u een duidelijke uitleg te geven over het apparaat van uw keuze. Ook adviseren wij bij nieuwbouw projecten en verbouwingen zodat ook audio- en video apparatuur perfect geïntegreerd wordt in uw woning. Tijdelijk profiteert u bij aanschaf van geselecteerde Samsung TV’s van extra voordeel."

Racepakket cadeau of cash-back

Voor racefans zijn diverse paketten samengesteld die u ontvangt bij aanschaf van de actiemodellen Op de site van Electro World Van der Heijden staat HIER een overzicht van de deelnemende toestellen. Afhankelijk van het gekozen toestel, omvat het racepakket (met een maximale waarden van €799) een Playseat®, racestuur, pedalen, Xbox One S en de game F1 2017 (special edition). Toch liever een geldbedrag tot €500 retour? Kies dan voor de cash-back!

Wat krijgt ú voor uw euro?

Electro World Van der Heijden: "Uiteraard is een cash-back fijn en kijkt u bij aanschaf van een nieuwe TV naar de prijs. Maar wat misschien nog wel belangrijker is, wat krijgt u voor die prijs? Bij Van der Heijden héél veel! Dat begint al zodra u onze winkel binnenstapt."

Het team bij Van der Heijden weet haarscherp te beoordelen welk apparaat naadloos aansluit bij uw wensen. "Zo bent u lekker snel klaar met kiezen. Indien nodig wordt de apparatuur bij u thuis afgeleverd, aangesloten, geïnstalleerd en uitgelegd. Daar hebt u geen omkijken meer naar. En u kunt uiteraard vertrouwen op een eigen technische dienst met uiterst complete service. Oók als uw aankoop na de aanschaf een mankement zou vertonen."

Kom daarom tijdens de RACE weken naar Electro World Van der Heijden voor ‘ The Next Innovation in TV ’ en beijk de volgende race al op zo’n prachtige Q-LED TV.

Electro World Van der Heijden

Electro World Van der Heijden is gelegen aan Schelpenpad 26, 3247 BP te Dirksland en aan Havenpark 5, 4301 JG te Zierikzee. Mail: info@vd-heijden.com. Tel. Dirksland: (0187-)601236 /Zierikzee: 0111-415202.

Dit is een betaalde advertorial. Ook goed, veel én voordelig gezien worden? Stuur een mailtje voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte naar info@koolemediaservice.nl.