Middelharnis/Sommelsdijk - De Paasdagen komen er weer aan en daarmee ook de jaarlijkse Paasshow die Knöps en Tieleman Keukens organiseren. We kunnen met recht spreken van een ware traditie, want beide ondernemers Jan Tieleman (Tieleman Keukens) en Herman de Blok (Knöps) vieren dit jaar het ‘gouden jubileum’ van hun Paasshow in Middelharnis op 14, 15 en 17 april 2017. Wat in 1967 bij beide ondernemingen begon als een lokale show tijdens het Paasweekeinde is de afgelopen jaren uitgegroeid tot de grootste auto- en keukenshow, in combinatie met een sfeervolle consumentenbeurs, van Zuidwest Nederland. Deze 50e editie pakken beide organisaties feestelijk uit met hun compleet vernieuwde, gerestylde showrooms waar tal van primeurs en aanbiedingen hoogtij zullen vieren. Lees hieronder snel verder. De toegang tot de Paasshow is GRATIS, evenals parkeren.

Culinair, Wellness, Beauty en Lifestyle @TielemanKeukens

De 50e editie van de Paasshow kent naast de vaste – veelal lokale – ondernemers, dit jaar eveneens 8 nieuwe exposanten. De Koekbar zal zaterdag verse koekjes op locatie bakken. Atag (maandag) zal heerlijke hapjes maken in de Piaggio als eye catcher, die uitgerust is met de Fusion Volcano wokbrander. Ook Bora (vrijdag en maandag) demonstreert en maakt veel?op de kookplaat en afzuigkap in één. Ook kunnen bezoekers aan de Paasshow kans maken op een KitchenAid t.w.v. €649,-. En er valt nog veel meer te genieten van culinaire hoogstandjes en noviteiten bij Werelds In-Side Lunchroom (met binnenterras), Quooker (Quooker Flex met uittrekbare slang), de Mekkerstee, DiGusti (Italiaanse delicatessen), Nathalie’s bites & pie, WijnenWereld (wijnproeverijen), TeaTag en chocolade en bakmixen van Zoet met Elma. Het beauty, wellness en lifestyle gedeelte van de show wordt verzorgd door B&E Jacuzzi en Sauna, Herbalife, Optidee, Meaningful Presents, Puur Geluk (fotokaarten en mode accessoires), Crystal Sands (kleding), handgemaakte spullen ByMarg en A6oires kids and moms. Op het gebied van interieur & wonen kunt u terecht bij Studio Architecture, Studio Interieur, Interieur Paauwe, Pol Passend Wonen, Burgjes Brocante, De Servieskast van Flakkee, Els Keuvelaar (kunst van keramiek), Het Huis van Jansen en Wonen op Flakkee met de start verkoop van het nieuwbouwproject HavenStadt (42 woningen en 8 bouwkavels in Stad aan het Haringvliet). Erwin Grootenboer (zaterdag) en Els van de Wetering (maandag) verzorgen de muzikale optredens. KiKa en Run for KiKa 2017 vertegenwoordigen de goede doelen tijdens de show. Er is voor de kinderen volop vertier in de Kinderbioscoop, in het Playstation Centre en in de speelhoeken. De paashaas komt op maandag speciaal langs om de kinderen te vermaken.

Nieuwe showroomkeukens, keukens voor ieder budget

“De showroom is het afgelopen jaar (zoals elk jaar) weer flink vernieuwd, er staan veel nieuwe keukens opgesteld in iedere prijsklasse. Wij willen hiermee laten zien dat ieder segment kan slagen bij ons. Elke klant profiteert tevens maandelijks van leuke acties (nu acties t/m 30 april),”, aldus Jan Tieleman. Maar er zijn natuurlijk ook andere keukentrends en noviteiten die bewonderd kunnen worden. Zo zijn de nieuwe apparatenlijnen van Siemens (Home Connect), Miele, Atag, Neff en Bora doorgevoerd met de nieuwste technologieën in keukenapparatuur.

Al uw mobiliteitsbehoeften onder één dak!

Een belangrijke ontwikkeling binnen de automotive sector in de regio Zuidwest Nederland is de fusie van Opel dealer Knöps Middelharnis met de automotions bedrijven op Goeree-Overflakkee die medio vorig jaar werd beklonken. “De tijd gaat hard, want inmiddels zijn we nagenoeg een jaar verder”, vertelt directeur Herman de Blok. De migratie van de erkende dealerbedrijven Peugeot Middelharnis (voormalig gesitueerd aan de Kastanjelaan in Middelharnis) en Volvo Nieuwe-Tonge naar de Langeweg in Sommelsdijk is voltooid. “En daar gaan we groots mee uitpakken tijdens de Paasshow”, vertelt De Blok enthousiast.

Automotions Knöps presenteert tijdens de showdagen haar volledige gamma. Zo zal vanzelfsprekend de Peugeot 3008 als ‘Auto van het Jaar 2017’ te bewonderen zijn; introduceert Opel de robuuste KARL ROCKS en presenteert Volvo de nieuwe V90 Cross Country.” Als officieel dealer showen we gelijktijdig een arsenaal van meer dan 100 kwaliteitsoccasions onder merkgarantie én als primeur op Goeree-Overflakkee presenteren we het merk Mercedes waarvan een aantal demonstratievoertuigen en Ster-Occasions de show zullen opsieren”. Speciaal tijdens het Paasweekeinde wordt een gedeelte van onze automotions vestiging omgedoopt tot Outlet-Store waar de bezoekende klant profiteert van de scherpste kortingen en (private) leasetarieven op de actiemodellen van Opel, Peugeot en Volvo. “U rijdt hiermee bijvoorbeeld al in een gloednieuwe auto vanaf € 199,- per maand”. De sfeervolle consumentenbeurs is ook deze editie uiterst divers. Van fietsen (Kassteele-Gazelle), zonwering (De Korte Zonwering), tuinmachines en gereedschappen (ROGO), audio/video (Van der Heijden) tot aan de promotiestand van Autoschadeteam Goeree-Overflakkee. Ook dit jaar wordt Stichting Bartiméus ondersteunt. Tijdens de showdagen zal de opbrengst van de verkoop van allerhande kaarsen en tierelantijn volledig ten goede komen aan deze stichting.

Samen verder

Nu de gezamenlijke huisvesting van de merken Opel, Peugeot en Volvo op dé zichtlocatie van Middelharnis/Sommelsdijk is afgerond en de samenvoeging van de schade- (thans gehuisvest in Nieuwe-Tonge) en leaseactiviteiten is voltooid, is voor De Blok de tijd aangebroken om een stapje terug te doen. “Met de fusie zijn niet alleen producten en diensten samengekomen, maar weet de organisatie zich ook verzekerd van de samenvoeging van kennis en kunde van talentvolle personeelsleden”, legt de Blok uit. Vertrouwde gezichten, waaronder Twan van der Made (Opel) en Pieter Troost (Volvo/Peugeot) nemen het spreekwoordelijke ‘stokje’ over en staan met hun teams garant voor de optimale service en dienstverlening . “Dat is een fijne gedachte”, vertelt de 63-jarige ondernemer die per 1 mei aanstaande de bedrijfsvoering zal overdragen. Stilzitten is overigens niet aan de orde, want samen met zijn jongste dochter runt De Blok het Shell-tankstation aan de Langeweg. “Eind vorig jaar hebben we onze CarWash volledig vernieuwd”, vult De Blok aan. “En voor 2018 hebben we ook grootse plannen op de agenda staan”. Tijdens de Paasshow zit het veelzijdige tankstation dan ook niet stil, want klanten die brandstof tanken bij “De Ronde Boom” ontvangen op zaterdag en Tweede Paasdag een leuke voorjaars-attentie. “Graag verwelkom ik u onder het genot van een hapje en drankje tijdens de 50ste editie van onze Paasshow in Middelharnis”, besluit De Blok.

Openingstijden

De openingstijden van de Paasshow zijn op vrijdag 14 april van 13.00 tot 18.00, zaterdag 15 april van 10.00 - 18.00 uur en op maandag 17 april van 10.00 - 17.00 uur. De toegang tot de Paasshow is GRATIS, evenals parkeren, waarvoor voldoende gelegenheid is.