Goeree-Overflakkee - Welke dromen en wensen heeft u voor het Diekhuus? Deel ze op dinsdag 24 januari 2017. In 2013 zijn de theaterzaal en foyer in het Diekhuus in Middelharnis gerealiseerd. Vanaf dat moment heeft de gemeente Goeree-Overflakkee steeds de wens gehad een vervolg te (kunnen) geven aan deze mooie resultaten. Op maandag 12 december 2016 is tijdens een eerste bijeenkomst met diverse partijen gesproken over de dromen en wensen voor het Diekhuus. De gemeente wil met een zo breed mogelijk publiek spreken over de doorontwikkeling van het Diekhuus en samen de ideeën verkennen en vormgeven. Iedereen is van harte welkom! Lees hieronder het programma van de bijeenkomst en hoe je je kunt aanmelden voor deze avond, die start om 19:30 uur.

Bijeenkomst

De bijeenkomst wordt gehouden op dinsdag 24 januari 2017 in het Diekhuus, Beneden Zandpad 7 in Middelharnis. Het programma begint om 19.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur. We staan stil bij de vraag: ‘Waarom doorontwikkelen en wat houdt dat precies in?’. Daarnaast willen we ideeën en meningen ophalen over wat de doorontwikkeling voor het Diekhuus en de nabije omgeving kan betekenen en dit met elkaar bespreken.

Programma

Het programma is als volgt:

19:30 uur: Welkomstwoord - Anne Verhey (St. ZIJN)

19:35 uur: Agenda - Bas ter Stege (Simester)

19:40 uur: Terugblik eerste bijeenkomst en vaststellen “why” doorontwikkeling - Meis Broeders (gemeente Goeree-Overflakkee)

20:00 uur: Optekenen ideeën rondom het Diekhuus (in groepjes)

20:45 uur: Pauze

21:00 uur: Elevator pitches

21:20 uur: Plenaire discussie pitches - Bas ter Stege (Simester)

21:50 uur: Afsluiting van de avond - Wethouder Gerrit de Jong

22:00 uur: Drankje.

Aanmelden

Omdat in kleinere groepen uit elkaar gegaan wordt en vooraf de indeling van deze groepen gemaakt moeten worden, is het van belang dat u zich van te voren aanmeldt. Dat kan via de website: www.survio.com/survey/d/diekhuus.

Vragen?

Heeft u vragen over deze bijeenkomst of over de doorontwikkeling van het Diekhuus? Dan kunt u mailen naar mevrouw Meis Broeders (m.broeders@goeree-overflakkee.nl) of bellen via het algemene telefoonnummer van de gemeente: 14 0187.