20 december 2016, Sommelsdijk – Wat begin 2004 begon als een weloverwogen experiment met de opening van een volautomatische CarWash, is uitgegroeid tot een niet meer weg te denken servicegraad binnen het dienstenaanbod van Shell-tankstation ‘De Ronde Boom’ aan de Langeweg te Sommelsdijk. De afgelopen maanden heeft het veelzijdige station een begin gemaakt aan een ware metamorfose die in de loop van 2018 haar einddoel zal bereiken. "De branche is volop in beweging. We gaan met de tijd mee en richten onze blik al op de toekomst", vertelt eigenaar Herman de Blok. Zo introduceerde men enkele weken geleden een nieuw, fris en eigentijds logo in combinatie met een gloednieuwe website. De laatste, feestelijke weken van het jaar pakt het station groots uit met de opening van de gloednieuwe CarWash. Lees hieronder verder.

Herman de Blok en dochter Marjolein, met wie Herman sinds afgelopen zomer het tankstation runt, vertellen gepassioneerd over hun bedrijf én de nieuwe wasgelegenheid. "Het is de nieuwe norm op het gebied van autowasgelegenheden in de regio. Een unieke combinatie van de modernste wastechnieken, service en vriendelijke medewerkers" De spil van de wasgelegenheid is de nagelnieuwe, volautomatische roll-over van het merk Christ. "We hechten waarde aan kwaliteit en gaan voor het allerbeste wasresultaat, vertelt de Blok, daarbij is het voor ons een vereiste te voldoen aan de stringente eisen die horen bij het op milieuvriendelijke wijze van autowassen."

ALLES OP HET GEBIED VAN AUTOWASSEN

"We willen echt alles bieden op het gebied van autowassen," vult Marjolein aan. Naast de nieuwe rollover kan men ook 7x24 uur terecht in de compleet vernieuwde, ruime en goed verlichte wasboxen. De hogedrukreinigers met warm water, shampoo én borstel met superschuim staan al voor u klaar. Of maak gebruik van de 3 zeer krachtige stofzuigers om de auto van binnen te reinigen. "We willen onze klanten graag aan ons binden en daarom pakken we van donderdag 22 t/m zaterdag 24 december extra feestelijk uit. Tijdens de openingsdagen ontvangt een ieder die gebruikt maakt van de nieuwe automatisch rollover 50% korting op het gekozen wasprogramma. U wast uw auto daardoor al voor €2,50 (de helft van de basisprijs ter hoogte van €5,00). Ook de tankende bezoeker wordt deze dagen in het zonnetje gezet en ontvangt bij een tankbeurt gratis een attentie."

Shell-tankstation ‘De Ronde Boom’ … meer dan tanken!