31 oktober 2016, Middelharnis - Tieleman Keukens organiseerde afgelopen vrijdag 28 en zaterdag 29 oktober i.s.m. maar liefst 33 partners een inspirerende woonbeurs. Het was weer een grote beleving voor jong en oud met o.a. vele kookdemo’s van Caspar Bürgi (chefkok Atag en bekend van Koffietijd, RTL4), Martijn Hartkamp (chefkok Miele), Quooker, jetaart.nl en Digusti. In 8 jaar was dit de meest succesvolle editie van dé Woonbeurs van Goeree-Overflakkee. Volgend jaar zal de woonbeurs gehouden worden op 27 en 28 oktober 2017, die dan tevens een nieuw jasje zal gaan krijgen!

Woonfeest

Overal door de grote showroom van keukenspecialist Tieleman waren hapjes en drankjes, het was het een waar (woon)feest met voor ieder wat wils op het gebied van wonen als interieuradvies, vloeradvies, advies bij een nieuw te bouwen woning, (nieuwbouw)woningen, hypotheek en verzekeringen, wijnadvies, duurzame verf, gezondheid en Wellness, aanrechtbladen, wintersport en uiteraard keukenadvies. Maar ook kleding (Crystal Sands), sieraden (Keuvelaar) en stophardwater.nl stonden enthousiast klaar voor alle bezoekers. Het nieuwbouwproject Havenstadt werd geïntroduceerd en in het project Havenkade werden een groot aantal woningen verkocht door Wonen op Flakkee.

Ook alle kinderen werden vermaakt in de bioscoop, in het Playstation centre en in de speelhoeken. De live muziek werd verzorgd door Els van de Wetering en het goede doel werd vertegenwoordigd door Kika. Het was een gezellige drukte in Middelharnis, ruim 1.500 beursbezoekers en keukenklanten uit heel Nederland en België wisselden elkaar deze dagen af.