Middelharnis - Goede Doelen winkel Koop de Goede Hoop is half september verhuisd naar een nieuwe, ruimere locatie: het voormalige ReCars pand aan de Hobbemastraat 1 in Middelharnis. Het was tijd voor meer ruimte voor de mooie collectie kleding en boeken. De afgelopen weken zijn veel enthousiaste vrijwilligers dan ook bezig geweest met de verhuizing. Zaterdag 1 oktober 2016 was het zover: de officiële heropening. Veel regelmatige bezoekers van de winkel waren erbij aanwezig toen de directeur-bestuurder van FidesWonen, de heer Gert-Jan van der Valk, de openingshandeling verrichtte. Lees hieronder verder.

Hennie Kuijer, één van de medewerksters van Koop de Goede Hoop, die tevens regelmatig de etalage verzorgt: “Het is gaaf om zo af en toe in de winkel te staan. Je weet dat je het doet voor de goede doelen die de winkel heeft en niet voor jezelf, want we verdienen er geen cent aan. We doen het namelijk voor mensen die zich met hart en ziel inzetten voor het goede doel wereldwijd! Zo steunden we de afgelopen maanden Carina Saarloos in Mali en de komende tijd gaan we aan de slag voor een kliniek van Follow Ministries in Mozambique. Alle winst gaat daar 100% naartoe. Eilanders Gerrit en Herma Meijerink zijn nauw betrokken bij dit prachtige en dankbare werk. Bovendien heb je altijd hele leuke gesprekken in de winkel!”

Wie goede doelenwinkel Koop de Goede Hoop wil bezoeken, of binnenlopen voor de gezelligheid en een bakje, kan door de weeks op diverse dagen terecht: op woensdag van 10:00 uur tot 13:00 uur, vrijdag van 13:00 uur tot 20:00 uur en zaterdag van 13:00 uur tot 16:00 uur. Goede gebruikte dames- en kinderkleding, boeken en DVD's zijn altijd hartelijk welkom.