Goeree-Overflakkee - Het eiland Goeree-Overflakkee presenteert zich, van 20 tot en met 24 september, op de 50PlusBeurs in Utrecht. In de 'Goeree-Overflakkee mijn eiland' stand krijgen bezoekers informatie over de vele mogelijkheden die Goeree-Overflakkee biedt op het gebied van ontspanning, vrije tijd, recreëren en wonen. Tijdens de beurs oriënteert de actieve 50-plusser zich onder andere op de thema’s vakantie, wonen, vrije tijd, en maatschappij. Een perfecte gelegenheid om het eiland Goeree-Overflakkee te positioneren en te presenteren. In de Goeree-Overflakkee mijn eiland stand vertellen leden van het promoteam Goeree-Overflakkee en vertegenwoordigers van de verschillende deelnemende partijen het verhaal over het eiland. Bewoners van ons eiland krijgen een flinke korting op de entreeprijs, lees hieronder verder.

Proeven is beleven

Proeven is beleven! Bezoekers worden getrakteerd op de smaak van het eiland, met werelds beste Jersey kaas en biologische geitenkaas van de Mekkerstee en speculaas van De Ruiter. Op woensdag 21 september worden er bovendien in de stand live koekjes gebakken door de koekbar.

Vlaggetjesspel

Goeree-Overflakkee organiseert tijdens de beurs op woensdag 21 september het vlaggetjesspel. Bezoekers aan de beurs kunnen aan het spel meedoen. Insteek van het spel is om de deelnemers op een leuke manier meer informatie te geven over het eiland Goeree-Overflakkee. Alle deelnemers krijgen na afloop een zakje met Kruukplaetjes en een Z-card. De winnaar van het spel wint bovendien een verzorgde dag op Goeree-Overflakkee.

Samenwerken

Fijn dat de samenwerking met ondernemers en partijen zo goed loopt en dat we samen optrekken om het eiland op de kaart te zetten. Ik ben dan ook heel erg benieuwd naar de ervaringen en reacties!”, aldus wethouder Arend-Jan van der Vlugt. De Goeree-Overflakkee mijn eiland stand op de 50Plusbeurs is een initiatief van EilandMarketing Goeree-Overflakkee, Geitenboerderij De Mekkerstee, Vakantiepark aan zee De Klepperstee, VVV Goeree-Overflakkee, Camping ’t Anker, Tieleman Keukens, het RTM Museum en Zeehondenopvang en Expo A Seal.

Gereduceerd tarief

Inwoners van Goeree-Overflakkee kunnen met een gereduceerd tarief naar de 50PlusBeurs toe. Normaal kost een entreekaartje €20,00. Door gebruikt te maken van de speciale actiecode kost een kaartje slechts €7,95 (hier komen nog bestelkosten van € 1,50 per kaartje bij). Om gebruik te kunnen maken van dit actietarief dienen de entreekaartjes online, via de website van de 50plusbeurs besteld te worden. Gebruik de actiecode: GOEREEOVERFLAKKEE. De beurs is van 20 tot en met 24 september dagelijks geopend van 10:00 tot 17:30 uur.