Ooltgensplaat - Het Kerstmenu van 2015, bij Paviljoen Sluishaven, staat helemaal gereed voor u. Reserveer een sfeervol tafeltje, met fabuleus uitzicht op het water. Geniet van een heerlijke maaltijd, uw gezelschap en het prachtige uitzicht over het Volkerak. Dit uitzicht verandert per minuut, u kunt genieten van de voorbijvarende beroepsvaart die op slechts een tiental meters afstand passeren.

Paviljoen Sluishaven beschikt over twee bar’s waar u in een gemoedelijke sfeer kunt genieten van een hapje en een drankje, aan de oostkant van het restaurant is een serre met meerdere intieme zitjes waar u samen kunt . Aan de zuidkant van de zaak is een “bruin café” en een overdekt en verwarmd terras, dit terras (daar niet helemaal verwarmd) loopt langs de hele zuidkant van het restaurant door.

Paviljoen Sluishaven beschikt over vele gratis parkeerplaatsen, in de haven kunt u afmeren met uw boot en langs het Volkerak zijn 8 kampeerplekken, meer informatie hierover kunt u lezen op galathesehaven.nl.

5 gangen Vleesmenu

€39,50

1e gang Stokbrood met diverse smeersels

2e gang Runder Carpaccio

3e gang Lamskoteletten, geserveerd met gegratineerde aardappelen, salade en warme groentes

4e gang Kaas/worstplankje; Geserveerd met droge worst, oude en jonge kaas en olijven

5e gang Pudding met aardbeiensaus

5 Gangen Vismenu

€39,50

1e gang Stokbrood met diverse smeersels

2e gang Het Vissersbootje; Fruit de mere, gegratineerd met Kaas

3e gang Vis plateau; Kabeljauw,Zalm,sliptong en gamba’s geserveerd met gegratineerde aardappelen, salade en warme groentes.

4e gang Kaasplankje; Geserveerd met oude en jonge kaas, brie en olijven

5e gang Pudding met aardbeiensaus

Contact gegevens Paviljoen Sluishaven:

Mariadijk 2, 3257LK Ooltgensplaat

Mail: info@paviljoensluishaven.nl

Tel. 0187 - 63 94 18

Gehele week open: 11:00 uur - 21:00 uur (weekend later).