Op maandag 27 oktober 2014 werd de cafetaria Top 100 bekend gemaakt door vlakblad Snackkoerier. Een ranglijst van de honderd beste cafetaria’s van Nederland. Plaza `t
Hoekje uit Ouddorp was 15de. 't Hoekje heeft een innige band met zijn gasten zelfs komen er al derde generatie vakantiegangers”, zo wordt geschreven in het juryrapport.

Ook wordt de maaltijdservice met de warme maaltijden voor ouderen geroemd. Ondernemer Patrick Bezuijen is erg blij met dit commentaar en bijzonder trots op zijn Top 100 notering. “Een positie in de cafetaria Top 100 is een stukje erkenning voor de kwaliteit van onze producten en onze gastvrijheid.” ‘Dat hebben we toch mooi als team geflikt’vindt hij om nog maar eens te benadrukken dat hij het niet alleen kan.

Cafetaria Top 100
Nederland telt meer dan 4.000 cafetaria’s. De cafetaria Top 100 is een ranglijst van de állerbeste cafetaria’s van Nederland. De bedrijven werden in het voorjaar van 2014 bezocht door een mystery visitor die de cafetaria’s op vijftig punten beoordeelde. Vervolgens werden de cafetaria’s bezocht door een vakjury, waarbij de ondernemers om een bedrijfspresentatie gevraagd word. Er wordt gecontroleerd op kwaliteit, hygiëne, orde en netheid, in en rondom het bedrijf. Aan de hand van beide bezoeken werd de rangschikking van de cafetaria’s bepaald.