Goeree-Overflakkee - Opnieuw gaat Goeree-Overflakkee zich presenteren op de 50PlusBeurs in Utrecht. Van 19 tot en met 23 september 2017 staat er een stand in de hallen van de Jaarbeurs. In de Goeree-Overflakkee, mijn eiland! stand krijgen bezoekers informatie over wonen, werken en recreëren op Goeree-Overflakkee. De 50PlusBeurs staat geheel in het teken van de thema’s vakantie, wonen, vrije tijd en maatschappij. Een mooie gelegenheid om het eiland Goeree-Overflakkee te presenteren. Lees hieronder meer.

In de Goeree-Overflakkee-stand vertellen leden van het promoteam Goeree-Overflakkee en vertegenwoordigers van verschillende deelnemende partijen het verhaal over het eiland.

Kom proeven in de stand!

Elke dag worden bezoekers getrakteerd op de smaak van het eiland. Zo zijn er op de verschillende dagen onder andere kaas, koekjes, speculaas en kruukplaetjes te proeven. Op dinsdag 19 september worden er bovendien live koekjes gebakken in de stand de door de koekbar.

Samenwerking

‘’Het is mooi dat we de succesvolle editie van 2016 een vervolg kunnen geven. Het is mooi om te zien dat de samenwerking tussen de ondernemers goed loopt en nu met een nog grotere stand kunnen deelnemen. Ik ben erg benieuwd naar deze editie, maar bovenal naar de reacties en ervaringen!’’, aldus wethouder Arend-Jan van der Vlugt. De Goeree-Overflakkee, mijn eiland! stand is een initiatief van EilandMarketing Goeree-Overflakkee, VVV Goeree-Overflakkee, Rotterdamsche Tramweg Maatschappij (RTM) museum, De Mekkerstee, A Seal, Camping ’t Anker, Faunapark, Tieleman Keukens, Bakkerij Bienefelt en Solaes.

Actie

Op de 50PlusBeurs kan tegen inlevering van dit krantenartikel een bumpersticker van Goeree-Overflakkee, mijn eiland! worden afgehaald. Daarnaast kunt u in de Goeree-Overflakkee, mijn eiland! stand kans maken op een bierproeverij voor 4 personen bij Solaes.