Melissant - Met de boswachter van Staatsbosbeheer op zoek naar zeehonden en reeën in de Grevelingen. Ja, dat kan: geniet van Goeree-Overflakkee! In het Grevelingenmeer zitten niet alleen zeehonden, maar zwemmen ook reeën naar de eilanden en de Slikken van Flakkee. Maak met een Landrover een tocht over de Slikken en spot prachtige reeën. Hoewel de Grevelingen een groot afgesloten meer is, staat het 24 uur per dag in verbinding met de Noordzee. De vissen zwemmen in en uit en de zeehonden weten dat. Bekijk ze onder begeleiding van een boswachter.

Zeehonden

Voor de zeehond is er in de Grevelingen dus genoeg te eten. Met een goed gevulde maag luieren ze graag op de stortstenen dammen. Er worden zelfs jongen geboren. Nieuwsgierig van aard laten ze zich graag zien, maar ja waar zitten ze? De boswachter gaat ze graag samen met jouw opzoeken.

Reeën

Daarna zet de schipper je af op de Slikken van Flakkee. Hier lopen reeën tussen de oerossen en wilde paarden. Op de savanne achtige vlakte laten ze zich goed zien vanuit een stoere landrover. Na een tocht over de Slikken zet de boswachter je weer af bij de boot om nog een keer langs de zeehonden te varen.

Online boeken doe je HIER.