Middelharnis - Op zaterdag 12 december 2015 organiseert stichting Zuidwester voor de tweede keer een gezellige kerstmarkt. Het evenement vindt plaats van 14:00 tot 21:00 uur op het terrein Hernesseroord in Middelharnis. Iedereen is van harte welkom.

Er staan diverse stands, denk aan houten speelgoed, woondecoraties, KiKa en uiteraard koek en zopie. Ook is er een Rad van Fortuin, waar je leuke prijzen kunt winnen en kun je op de foto in een winters tafereel. Daarnaast treden er gedurende de dag diverse koren op. Kinderen hoeven zich niet te vervelen, zij kunnen geschminkt worden en meedoen aan diverse spelletjes. De kwekerij en kinderboerderij zijn die dag ook geopend.

Kerstboomzitten
Tijdens de kerstmarkt kan men ook kerstboomzitten. Het is hierbij de bedoeling dat je zo lang mogelijk op een kerstboomstam blijft zitten. De kerstboomzitters doen dit voor een goed doel die ze zelf mogen bepalen. Kerstboomzitters kunnen zich tot 1 december 2015 opgeven via kerstmarkt.go@zuidwester.org. De kosten om mee te doen bedragen €5,-.

Standhouders
Er is nog ruimte voor meerdere stands. Standhouders kunnen zich tot 1 december 2015 opgeven via kerstmarkt.go@zuidwester.org. De kosten voor een tafel bedragen €10,-

De opbrengst van de kerstmarkt komt ten goede aan de cliënten van Zuidwester en wordt ingezet voor een volgende kerstmarkt.