Op een mooie donderdagavond in juli vond afgelopen jaar in de historische vissershaven van Middelharnis het bijzondere concert “Musica Nautica” plaats. Gezeten op een ponton in de haven traden zowel het opleidings- als het fanfareorkest van Sempre op met een zomers programma met veel Latijns-Amerikaans repertoire. Dit jaar vindt Concert Musica Nautica II plaats op donderdag 9 juli 2015, Sempre speelt Hollandse hits!

(Terug)blik Concert Musica Nautica

Op die mooie zomeravond in 2014 was het Vingerling en de havenkom gevuld met een groot publiek, die getuige was van een mooi concert van Sempre Crescendo. Het publiek genoot van de aansprekende muziek onder het genot van lekkere hapjes en drankjes bij de diverse horeca op het Vingerling. Het concert werd georganiseerd door jubilerende muziekvereniging Sempre Crescendo (125 jaar) in samenwerking met de 50 jarige watersportvereniging Flacquee. Dit bijzondere concert vindt wegens groot succes en op veler verzoek ook in 2015 weer plaats. En wel op dezelfde locatie, op een ponton in de nostalgische haven van Middelharnis.

Donderdag 9 juli 2015 MUSICA NAUTICA II – Hollandse hits

De presentatie is dit jaar in handen van Margriet de Graaf. Aanvang is 19.30 uur en toegang is gratis! Voor de pauze spelen het Opleidingsorkest en het Fanfareorkest van Sempre Crescendo, beide onder leiding van dirigent Albert-John Vervorst mooie Hollandse Hits voor het publiek. U kunt genieten van bekende hits van onder meer Blof, Gerard Joling, Jan Smit, Nick en Simon en Guus Meeuwis. Na de pauze volgt een spetterend optreden van de Sir Oliver’s Band uit Den Bommel.