Onder het motto: ‘Wie maakt 'een dijk van een foto?!', heeft SGP Waterschap Hollandse Delta onlangs een fotowedstrijd gelanceerd. Het is de bedoeling dat inwoners in het gebied van Waterschap Hollandse Delta een foto maken van een element van het Waterschap. Onder één van de vele prachtige inzendingen was onder andere een foto van de fietsbrug aan de haven te Dirksland.

Foto's kunnen gemaakt worden van een dijk, een gemaal, wegen of van een uitvoerend werk. Doel van deze actie is tevens om het werk van het Waterschap en de komende verkiezingen in beeld te brengen bij de inwoners in het gebied.

Inmiddels zijn tientallen foto’s binnen. Nog steeds kunnen foto’s ingestuurd worden via de email. Vervolgens worden de foto’s geplaatst op de website en op de Facebookpagina van SGP Waterschap Hollandse Delta. Een deskundige jury kiest (ná waterschapsverkiezingen van 18 maart aanstaande) de mooiste foto.

Win een rondvlucht!
Hoofdprijs is een rondvlucht voor maximaal 2 personen boven het gebied van Hollandse Delta onder toelichting van SGP-lijsttrekker Wim de Jong. Daarnaast zijn er nog andere mooie prijzen te winnen.

Meedoen?
Foto’s kunnen tot en met de Waterschapsverkiezingen van D.V. 18 maart via de mail worden ingestuurd. Vermeldt duidelijk in de mail waar de foto genomen is en uw naam, adres en telefoonnummer.