Goeree-Overflakkee - Vanaf maandag 22 januari 2018 kan iedereen weer genieten van een reeks nieuwe TV-uitzendingen bij RTV Slogo (Stichting Lokale omroep Goeree-Overflakkee). RTV Slogo heeft naast de vaste programmering, wekelijks nieuwe programma’s voor u klaar staan. Onder andere deze week: 'Met Hart en Ziel', Blik op Goeree-Overflakkee'en 'Mijn hobby'. Lees hieronder snel verder en stem af op de juiste frequentie.

De nieuwe items van deze week zijn:

  • Met Hart en Ziel: Begin december was er in de Hervormde kerk van Dirksland het benefietconcert Met Hart en Ziel waarvan de opbrengst ten goede kwam aan speciale projecten binnen de gesloten woongroepen van dementerende bejaarden binnen Curamare. Aan dit concert werkten o.a. Thijs van Leer, Wybe Kooijman en Joline Sperling mee. Deze week is deel 2 te zien van dit concert.
  • Rust aan de Kust: Wat gebeurd er toch allemaal op de kop van het eiland ? Daar zijn vele protest acties tegen de veranderingen die daar plaats vinden. In deze reportage spreken we met Hans Klijn van Natuurlijk Ouddorp en Heleen Strik Koomans over het behoud van de kerkenpaden.
  • Blik op Goeree-Overflakkee: In deze nieuwe serie van het programma “Blik op Goeree Overflakkee rijden wij met onze camera auto over het eiland en zie je bekende en onbekende straatjes of landschappen voorbij komen. In iedere aflevering zit 1 of meerdere letters verwerkt die na 11 afleveringen een zin vormen. Weet u de oplossing ? mail dan naar info@rtvslogo.nl
  • Politieverhalen in beeld- Tweeling: In deze serie krijgt u een kijkje in het leven van een agent bij de politie: Teamchef Harry Munniksma deelt zijn ervaringen en verteld over zijn dagelijkse bezigheden.
  • Mijn Hobby: In deze serie gaan we op bezoek bij inwoners van Goeree Overflakkee met een bijzondere of aparte hobby. Achter elke hobby schuilt een verhaal. Wat beweegt mensen om voor een bepaalde hobby te kiezen, hoe zijn ze met deze hobby in contact gekomen en wat is er zou leuk aan de hobby. Je kunt het zien in deze serie die een keer per maand uitgezonden word. Deze keer zijn we op bezoek geweest bij Duikgroep’84

De vaste programma’s bij RTV Slogo zijn:

*De Huiskamer van Flakkee: Elke week ontvangt, vanuit locatie het Klein Handels Gebouw in Sommelsdijk, Presentatrice Rietje Barelds weer een nieuwe gast. In de eerste uitzendingen van het nieuwe jaar is er aandacht voor de herdenkingscantate watersnoodramp 1953. Ada Oskam en Riet Both komen hier alles over vertellen. Kijk voor meer informatie ook op: www.huiskamervanflakkee.nl De uitzendtijden zijn 09.00 en 21.00 uur.

*Rondrit: In deze video ziet u oudere beelden van ons eiland. De camera-auto heeft heel wat kilometers gemaakt over ons eiland. Geniet van de dorpen en dijken en zie wat er allemaal veranderd is in de loop der jaren. Wellicht ziet u bekende, maar ook onbekende straatjes voorbijkomen.

*Jeugdvideo: Clown Jopie en Dodo willen met vakantie: Alleen de vraag is, hoe pakken ze dit aan. De twee vrienden gaan weer door met het zoeken naar een vakantiebaantje. Deze keer gaan ze het proberen als badmeesters. Maar Clown Jopie en Dodo zijn toch niet bang van water? Na veel gekke capriolen in het zwembad worden ze bij hun oor gepakt en het zwembad uit gezet. Buiten het zwembad worden ze opgewacht door een aantal kinderen die Clown Jopie wel een hele grote kiwi vinden. In deze aflevering ontbreekt daarom het bekende Kiwi lied zeker niet. Wil jij weten wat Clown Jopie en Dodo allemaal doen om op vakantie te kunnen? De uitzendingen worden dagelijks om 07:30 en 16:30 uur uitgezonden.

Programma’s in de uitzending: Deze programma’s worden om 2:00, 5:00, 10:00, 12:00, 15:00, 17:30 en 22:00 uur uitgezonden. Dit m.u.v. zondagen om 10:00 en 17:30 uur i.v.m. uitzendingen van de kerkdiensten. Heeft u tips, ideeën of eigen films? Mail dan naar:televisie@rtvslogo.nl.

Uitzendkanalen in het kort:

Ziggo digitaal: Kanaal 36, Cl+ module: Kanaal 331. KPN/Telfort: Kanaal 1371. TV Analoog: 67+

Kijk voor meer informatie over RTV Slogo op www.rtvslogo.nl.

Volg op Facebook: facebook.com/RTVSlogo en Twitter: @rtvslogo